W zeszłą niedzielę Gruzin strzelał do pary w samochodzie w Otwocku, po czym uciekł. Po policyjnej obławie zatrzymano go w Radziejowicach wraz ze wspólnikiem. Postawiono mu zarzuty usiłowania zabójstwa, posiadania narkotyków i broni bez zezwolenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
W zeszłą niedzielę Gruzin strzelał do pary w samochodzie w Otwocku, po czym uciekł. Po policyjnej obławie zatrzymano go w Radziejowicach wraz ze wspólnikiem. Postawiono mu zarzuty usiłowania zabójstwa, posiadania narkotyków i broni bez zezwolenia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prosty napisał/a:
Zaczęło się. Chcieliście cwele to macie. Otwarte granice kurwa mać
tak kurwa, każdy na sadolu chciał otwartych granic. Masz racje
Angevil napisał/a:
To idź i zamknij i pilnuj po tym.
Jebie już mnie to spawam buldozer i kończę bunkier.
Bardzo chętnie, potrzebny tylko PKM i stosy taśmy z 7,62x54mm.
shin69 napisał/a:
sorry idiotom nie wydajemy ostrej amunicji.Bardzo chętnie, potrzebny tylko PKM i stosy taśmy z 7,62x54mm.
W moim bloku te.granaty walili tam mieszkaja nie gruzini a ciapte ubery co rejestracje przed kirsami zamienaja , juz sie wyprowadzili chyba bo nie widac ich
@SirMajkel: To raz.. chociaż znam odpowiedź . Pytanie nr.2 gdzie ostrzegawcza seria w potylicę?
[ Dodano: 2024-10-07, 17:13 ]
Idź i zamknij ryj po tym.
[ Dodano: 2024-10-07, 17:13 ]
Angevil napisał/a:
To idź i zamknij i pilnuj po tym.
Idź i zamknij ryj po tym.
Coraz więcej tego ścierwa będzie u nas w kraju.
powinien być zakaz wjazdu do Polski dla Gruzinów, co chwilę jakieś akcje odpierdalają, normalnie zwykła bandyterka do nas przyjechała z tego państwa.
I z moich podatkó utrzymywać go będę, gdy tewn będzie dojrzewałw pierdlu ;/
8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3-----_ napisał/a:
Ukr na gruzińskim paszporcie
Taaa. I na pewno żydowskiego pochodzenia.
SprytnySkurwiel napisał/a:
Coraz więcej tego ścierwa będzie u nas w kraju.
Jestem dobrej myśli, pisuary już wizami nie handlują bo nie mogą.
sruba napisał/a:
tak kurwa, każdy na sadolu chciał otwartych granic. Masz racje
na sadolu może i nie, nie sądzę aby ludzie byli tu aż tak spierdoleni.
[ Dodano: 2024-10-07, 20:12 ]
Quess96 napisał/a:
Za jaja skurwywyna brudasa na Wawelu powiesić
Nie no kurwa nie można bezcześcić królewskiego miasta.
Nieee no z tą marihuaną to przegiął pałę totalnie do puchy jak nic teraz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów