W zeszłą niedzielę Gruzin strzelał do pary w samochodzie w Otwocku, po czym uciekł. Po policyjnej obławie zatrzymano go w Radziejowicach wraz ze wspólnikiem. Postawiono mu zarzuty usiłowania zabójstwa, posiadania narkotyków i broni bez zezwolenia.
W zeszłą niedzielę Gruzin strzelał do pary w samochodzie w Otwocku, po czym uciekł. Po policyjnej obławie zatrzymano go w Radziejowicach wraz ze wspólnikiem. Postawiono mu zarzuty usiłowania zabójstwa, posiadania narkotyków i broni bez zezwolenia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tyle pytań, a wódki brak.
Jestem dobrej myśli, pisuary już wizami nie handlują bo nie mogą.
jak byś miał więcej niż 18 lat to byś wiedział, że PO w roku 2014 chcieli przyjąć 100 tysięcy ciapaków. Dlatego w 2015 przegrali wybory z PiSem
jak byś miał więcej niż 18 lat to byś wiedział, że PO w roku 2014 chcieli przyjąć 100 tysięcy ciapaków. Dlatego w 2015 przegrali wybory z PiSem
Jak byś czytał prasę to byś wiedział że pis przyjął 366 tysięcy inżynierów z afryki i krajów muzłumańskich, Tusk może coś kiedyś chciał, może i na coś czeka, ale na na dziś dzień bilans zeszmacenia naszego kraju przez napływowe ludy niedostosowane mentalnie by tu żyć jest dodatni po stronie pisuarów.
Pozdrawiam tych co mieli okazję jeździć łuberem gdy za kierownicą był potomek stalina.
Jak byś czytał prasę to byś wiedział że pis przyjął 366 tysięcy inżynierów z afryki i krajów muzłumańskich, Tusk może coś kiedyś chciał, może i na coś czeka, ale na na dziś dzień bilans zeszmacenia naszego kraju przez napływowe ludy niedostosowane mentalnie by tu żyć jest dodatni po stronie pisuarów.
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem, albo nie był fanatykiem rudego volksdojcza to byś wiedział że PiS i PO to jeden gnój.
O czym pisałem już tu kilka miesięcy temu:
Jak byś potrafił czytać ze zrozumieniem, albo nie był fanatykiem rudego volksdojcza to byś wiedział że PiS i PO to jeden gnój.
O czym pisałem już tu kilka miesięcy temu:
Mogę ci odpowiedzieć podobnie że gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem itp, itd, to byś wiedział że mam w dupie i pis i po i znałbyś moje poglądy które na sadolu wykładałem już kilkukrotnie przy różnych okazjach. wklejał ci nie będę, se poszukaj jak masz chęć.
Jesteś tu takim samym nikim jak ja, szarym userem który coś czasem skrobnie w komentarzach, myślisz że będę pamiętał ciebie, i jeszcze będę pamiętał co sądzisz o pis i po?
Będę pamiętał, tak samo jak ty pamiętasz mnie i moje poglądy które opisałem kiedyś. Tak samo, czyli wcale.
Zaczęło się. Chcieliście cwele to macie. Otwarte granice kurwa mać
chlopie ten gruzin juz dawno byl w Polsce
Zaczęło się. Chcieliście cwele to macie. Otwarte granice kurwa mać
Typ wjechał na legalu do polski. Jak chcesz zabronić wjazdu legalnie innym? Zajebiesz im wizy żeby inne kraje zrobił nam to samo? Żaden rząd czegoś takiego nie zrobi. Kto kurwa my? Najbardziej komu zależy na imigrantach( i to najlepiej jakichś nielegalnych bo tacy dają się najbardziej wyzyskiwać?) to duże firmy które chcą mieć tanią siłę roboczą. A jako że i PIS i PO są kupowane przez lobbystów to mamy w chuj imigrantów i to już w tym momencie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów