18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Pepol 2023-05-27, 20:54 24
Mocne video. Na harda z tym.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-05-27, 21:00 44
Małpa powstrzymała złodziejskiego ciapaka farbowanego na blond? To chyba jakieś połączenie moralności kalego z małpą ogrodnika.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Syn_Milionera 2023-05-27, 21:01 24
Taka ładna i tak nisko upaść. Za robienie gały zbiłaby majątek.
Zgłoś
wunhei 2023-05-27, 21:06 9
kradzież na nfc czyli transakcję zbliżeniową?
Zgłoś
shoe5maker 2023-05-27, 21:24 18
Koleś albo łazi z kamerą, albo to edukacyjna ustawka.
Zgłoś
Heliar 2023-05-27, 21:49
Syn_Milionera napisał/a:

No właśnie zrobiła gałę niewłaściwemu kolorystycznie osobnikowi i teraz szlaja się po mieście i kroi torebki.
Zgłoś
damian15snk 2023-05-27, 22:02 3
wunhei napisał/a:

kradzież na nfc czyli transakcję zbliżeniową?

Ogladalem 3x I myślę o huj tu chodzi.. teraz juz wiem dlaczego zagladam na sadola. Piwko za spostrzezenie, 2 plecaki, wspolniczka, przytulanie sie do babci torebki. Cale szczęście ja mam portfel rfid protection, jeszcze lepsze prolekszyn, że gówno tam jest na tych kartach
Zgłoś
~Beny 2023-05-27, 22:25 27
damian15snk napisał/a:

Ogladalem 3x I myślę o huj tu chodzi.. teraz juz wiem dlaczego zagladam na sadola. Piwko za spostrzezenie, 2 plecaki, wspolniczka, przytulanie sie do babci torebki. Cale szczęście ja mam portfel rfid protection, jeszcze lepsze prolekszyn, że gówno tam jest na tych kartach

Nie do końca

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
ritu4l 2023-05-27, 22:25 9
damian15snk napisał/a:

A może by tak przestać nosić jebany portfel i używać nfc w telefonie. Włączasz kiedy płacisz i wyłączasz. Mamy XXI wiek kurwa

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
grzech0987 2023-05-27, 22:40 1
Patrzę, o huj tu chodzi ale widzę że są fachowcy.
Fach w ręku.
Zgłoś
smc 2023-05-27, 23:16 8
Mogłaby uczciwie zająć się dystrubucją koksu lub prostytucją, przynajmniej byłby z tego jakiś pożytek...
Zgłoś
darek1234 2023-05-27, 23:32 2
ritu4l napisał/a:

A może by tak przestać nosić jebany portfel i używać nfc w telefonie. Włączasz kiedy płacisz i wyłączasz. Mamy XXI wiek kurwa

Chyba że trafisz na blondynę i stracisz telefon
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-05-27, 23:34 6
Syn_Milionera napisał/a:

Ty już dzisiaj nie pijesz.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Insaner 2023-05-27, 23:38
darek1234 napisał/a:

Chyba że trafisz na blondynę i stracisz telefon

Nie rozumiem po co w dzisiejszych czasach kraść telefon. Nawet jak jest jakiś droższy model to można go zdalnie zablokować / namierzać/ jak ktoś kupi kradziony to operatorzy po zgłoszeniu mogą blokować go jeśli zgłosimy numer IMEI i sprawdzać logowania do sieci. Pewnie IMEI da się jakoś zmienić, ale mimo wszystko - po co tyle zachodu. Telefon to teraz podręczny nadajnik-odbiornik śledzący użytkownika. Zabieranie go komuś ma tyle samo sensu co włamywanie się na komendę policji w celu kradzieży 100zł dyżurującemu policjantowi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów