Ogladalem 3x I myślę o huj tu chodzi.. teraz juz wiem dlaczego zagladam na sadola. Piwko za spostrzezenie, 2 plecaki, wspolniczka, przytulanie sie do babci torebki. Cale szczęście ja mam portfel rfid protection, jeszcze lepsze prolekszyn, że gówno tam jest na tych kartach
Ogladalem 3x I myślę o huj tu chodzi.. teraz juz wiem dlaczego zagladam na sadola. Piwko za spostrzezenie, 2 plecaki, wspolniczka, przytulanie sie do babci torebki. Cale szczęście ja mam portfel rfid protection, jeszcze lepsze prolekszyn, że gówno tam jest na tych kartach
Nie do końca
A może by tak przestać nosić jebany portfel i używać nfc w telefonie. Włączasz kiedy płacisz i wyłączasz. Mamy XXI wiek kurwa
Nine, ten, never sleep again.
Fach w ręku.
A może by tak przestać nosić jebany portfel i używać nfc w telefonie. Włączasz kiedy płacisz i wyłączasz. Mamy XXI wiek kurwa
Chyba że trafisz na blondynę i stracisz telefon
Taka ładna i tak nisko upaść. Za robienie gały zbiłaby majątek.
Ty już dzisiaj nie pijesz.
Nie rozumiem po co w dzisiejszych czasach kraść telefon. Nawet jak jest jakiś droższy model to można go zdalnie zablokować / namierzać/ jak ktoś kupi kradziony to operatorzy po zgłoszeniu mogą blokować go jeśli zgłosimy numer IMEI i sprawdzać logowania do sieci. Pewnie IMEI da się jakoś zmienić, ale mimo wszystko - po co tyle zachodu. Telefon to teraz podręczny nadajnik-odbiornik śledzący użytkownika. Zabieranie go komuś ma tyle samo sensu co włamywanie się na komendę policji w celu kradzieży 100zł dyżurującemu policjantowi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów