Jak ci się nudzi to siusiakiem się pobaw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Jak ci się nudzi to siusiakiem się pobaw
Jestem za utylizacja martwej tkaniny społeczeństwa. Kurwa jebana i potem siądziesz nieświadomy na takim siedzeniu.
pro_avenger napisał/a:
Jestem za utylizacja martwej tkaniny społeczeństwa. Kurwa jebana i potem siądziesz nieświadomy na takim siedzeniu.
ty sie o swoją dupę martwisz a pewnie wpierdalasz z duża dozą zaufania kebaby...
E słabe. XD Kiedyś z Szwagrem jak pracowaliśmy 2 dni w Mc donaldzie to sikaliśmy do frytek....
W tym wypadku zastosowana powinna być metoda "na enkawudzistę".
4Ganja2Mafija0 napisał/a:
E słabe. XD Kiedyś z Szwagrem jak pracowaliśmy 2 dni w Mc donaldzie to sikaliśmy do frytek....
tak wiemy... ale nie ze szfagrem, ale z chlopakiem i nie do frytek, tylko na siebie.
Ciekawe że ci olej się nie podpalił i chuja nie spalił
Smakowały ci takie oszczane frytki?
podejsc, kopnac w ryj, przyjsc nastepnego dnia
Ludzie wy się śmiejecie, brzydzicie itp. A może on chory jest i kamień nerkowy wydala już czuje go u wylotu i musi szczać bo go boli.
ludzie którzy jedzą kebaby są dla mnie niczym....
..niczym bracia
Nie wiem gdzie to, ale naszą polską służbę zdrowia też bym najchętniej oszczał. Lekarze w PL to w większości konowały...
Od 6-8h w kolejce, już ma wchodzić i co? Na chwilę odejdzie i już po wejściu, kto mu uwierzy, że tu stał?
ale wy głupi jesteście, albo bogaci
kto nie stał w kolejce w ZUSie ten nie wie
kto nie stał w kolejce w ZUSie ten nie wie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów