Film opublikowany w publicznym serwisie Kazan Online przedstawia grupę 11 nastolatków w sportowej odzieży atakujących rówieśnika. Po kilku sekundach tłum ucieka, pozostawiając ofiarę leżącą na ziemi bez ruchu. W związku z tym policja wszczęła postępowanie na podstawie art. 112 kodeksu karnego Federacji Rosyjskiej („Celowe wyrządzanie szkody zdrowiu"). Według naocznych świadków incydent miał miejsce na terenie szkoły nr 171, znajdującej się w Kazaniu przy ulicy Vagapova.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Film opublikowany w publicznym serwisie Kazan Online przedstawia grupę 11 nastolatków w sportowej odzieży atakujących rówieśnika. Po kilku sekundach tłum ucieka, pozostawiając ofiarę leżącą na ziemi bez ruchu. W związku z tym policja wszczęła postępowanie na podstawie art. 112 kodeksu karnego Federacji Rosyjskiej („Celowe wyrządzanie szkody zdrowiu"). Według naocznych świadków incydent miał miejsce na terenie szkoły nr 171, znajdującej się w Kazaniu przy ulicy Vagapova.
Bohaterowie w grupie na jednego.
Stawiam,że trup "bezstresowe wychowanie"
Stawiam,że trup "bezstresowe wychowanie"
Za takie akcje kara przychodzi w postaci zemsty przygotowywanej nawet i przez dwadzieścia lat
Caramon napisał/a:
Za takie akcje kara przychodzi w postaci zemsty przygotowywanej nawet i przez dwadzieścia lat
w większości takich przypadków samą karą jest pochodzenie z patologicznego domu co niektórzy nazywają prawem ulicy
Gdzie lamusów kupa tam Herkules dupa.
Pierdolone murzyny
No, ale w jedenastu na jednego to nie robota. Chociaż sam będąc w wieku tych Szczyli widziałem lepsze akcje, na oczach dyrekcji bohaterowie skatowali w dziewięciu do krwi jakąś laskę a wuefiście który próbował zareagować wykurwił jeden taki gong w ryj, że złamał mu żuchwę.
Ale to były kwiatki osiedla, najgorsi z najgorszych. A pech chciał że była to szkoła która w rejonie miała właśnie ten Mordor i dwie inne, spokojne dzielnice.
No, ale w jedenastu na jednego to nie robota. Chociaż sam będąc w wieku tych Szczyli widziałem lepsze akcje, na oczach dyrekcji bohaterowie skatowali w dziewięciu do krwi jakąś laskę a wuefiście który próbował zareagować wykurwił jeden taki gong w ryj, że złamał mu żuchwę.
Ale to były kwiatki osiedla, najgorsi z najgorszych. A pech chciał że była to szkoła która w rejonie miała właśnie ten Mordor i dwie inne, spokojne dzielnice.
„ grupa 11 nastolatków w sportowej odzieży”
Kazdy wie, ze dres z trzema paskami to tradycyjny ludowy strój Rosjan.
Kazdy wie, ze dres z trzema paskami to tradycyjny ludowy strój Rosjan.
I wyślij swoje dziecko do szkoły rozmyślając czy się uczy czy nakurwia
Tacy mocni w grupie, że aż każdy podbiegł chociaż kilka kopów sprzedać, ot żeby potem mógł mówić "ale mu wjebałem" cóż, mam nadzieję, że cała ekipa zostanie wyłapana i każdy z tych szczylów dostanie solidny wpierdol, najpierw od własnych rodziców, a potem od współwięźniów w jakimś zakładzie poprawczym o szifowaniu dupska nie wspominam, bo to będą mieli w gratisie.
to co zrobili to już nie jest zwykłe pobicie, to pobicie z zamiarem pozbawienia życia i mam nadzieję, że w odpowiednim momencie sąd weźmie to pod uwagę.
to co zrobili to już nie jest zwykłe pobicie, to pobicie z zamiarem pozbawienia życia i mam nadzieję, że w odpowiednim momencie sąd weźmie to pod uwagę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów