18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tymczasem w samolocie z Radomia....
k................s • 2015-11-24, 16:32
Właściwie, to powinno być.... "Tymczasem w samolocie do Radomia"

... podobno lot do Pragi... i nie to nie ja lecę

ukryta treść
Chciałbym wszystkich uspokoić, podobno wkrótce lotnisko będzie rozbudowane, przedłużą pas, będzie osiem rękawów i do obecnych 140 etatów dojdą nowe.... a kurwa drogi mają chyba najgorsze w Polsce
Zgłoś
nynek345 2015-11-24, 16:39 23
Pewnie wsiedliście na pierwszym przystanku linii. Zawsze koło centrum są największe tłumy
Zgłoś
p................2 2015-11-24, 16:41 20
Wszystko się zgadza. Z Radomia każdy ucieka, nawet samolotami, a ponieważ już wszyscy uciekli to nie ma komu uciekać.

P.S.
Fajną masz mamę, tę blondi obok, ruchałbym.
Zgłoś
tarcer123 2015-11-24, 16:59
Nie wiem czy to takie śmieszne że za pieniądze publiczne buduje się nikomu niepotrzebne lotniska.

PS: też bym ja ruchał na wszystkie możliwe sposoby.
Zgłoś
sars80 2015-11-24, 17:15 4
zamiast nagrywać pusty samolot, trzeba było poruchać

brać
Zgłoś
asco 2015-11-24, 17:16 7
Zamiast dać jej kukułę do opierdolenia to Ty pusty samolot nagrywasz...
Zgłoś
k................s 2015-11-24, 17:17 8
sars80 napisał/a:

zamiast nagrywać pusty samolot, trzeba było poruchać

Ile trwa film? Ile trwa lot? .... ile trwa sex...
Zgłoś
kaiel 2015-11-24, 17:20 1
kanar nagrywa?

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Essent 2015-11-24, 19:17
Wykupił lot VIP bogacz....
Zgłoś
Nameless 2015-11-24, 20:18
Nie chcę nic mówić, ale w Radomiu od lat władzę sprawuje PiS, mają nawet pomnik pary prezydenckiej
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2015-11-24, 21:32
A z Włoszczowej o której odlatuje samolot?

I bóg stworzył kobietę 669226292
Zgłoś
Mercury001 2015-11-24, 21:40 1
Zapraszam na mały seans - przenosimy się w czasie do majowego Radomia '91

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
Gizmolka 2015-11-24, 22:51
Nie wiem czego oni się tak cieszą. Cały samolot ewakuowano, bo ta dwójka ma ebolę, a ich wysadzą w Afryce.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
K................D 2015-11-24, 22:51
radomiak radom chuj w dupe jebanym dziadom, tylko KSW

Zgłoś
koolowsky 2015-11-24, 23:09
WOW, w końcu można się normalnie z dupą poruchać, a nie te zajebane rajanery, że w kiblach nawet siedzą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów