📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@sadystaxx
"asmodat i co ci da zdjęcie krzyża ?? to jest reforma która uzdrowi finanse ?? śmieszny jesteś. I pisząc o krzyżu "gówno" sam jesteś gównem i zerem."
No niestety nie wszyscy załapali ... ale tak to już u nas jest, że ten się najwięcej sra, co wie.
O takich domysłach skrzywieniowo-umysłowych pisałem. RP ma własny program gdzie priorytetem nr1 jest właśnie rząd fachowców - a nie paryjniaków, legalizacja itd. i będzie go realizować, ale poj@bańcy, którzy swoja wiedzę opierają na tym co im powie TV będą pierbolić tak jak ty, że jedyne czego on chce i na czym opiera się jego program to zdjęcie gówna.
takim ludziom mówię nara i nie mam zamiaru dyskutować
Trzeba być naprawdę ostro kalekim , żeby na podstawie jednego zdania lidera partii bezkrytycznie wierzyć w wysuwane przez TV wnioski
"asmodat i co ci da zdjęcie krzyża ?? to jest reforma która uzdrowi finanse ?? śmieszny jesteś. I pisząc o krzyżu "gówno" sam jesteś gównem i zerem."
No niestety nie wszyscy załapali ... ale tak to już u nas jest, że ten się najwięcej sra, co wie.
O takich domysłach skrzywieniowo-umysłowych pisałem. RP ma własny program gdzie priorytetem nr1 jest właśnie rząd fachowców - a nie paryjniaków, legalizacja itd. i będzie go realizować, ale poj@bańcy, którzy swoja wiedzę opierają na tym co im powie TV będą pierbolić tak jak ty, że jedyne czego on chce i na czym opiera się jego program to zdjęcie gówna.
takim ludziom mówię nara i nie mam zamiaru dyskutować
Trzeba być naprawdę ostro kalekim , żeby na podstawie jednego zdania lidera partii bezkrytycznie wierzyć w wysuwane przez TV wnioski
@harrownik Ooo, napinka! Prodiż w łapie, dres na nogach, dres na klacie, dres między uszami. "JP(alikota) na 100%"... Lepper się w grobie przewraca... ze śmiechu.
@asmodat
faktycznie rząd "fachowców" -> ćpuny, geje, babochłop i były ksiądz. Palikot wydał kilka milionów na kampanię - wystarczy zobaczyć jego spoty - legalizacja maryśki i antyklerykalizm. Gdzie tu widzisz wykwintną wiedzę gospodarczą?
Śmiech.
Poza tym - "rząd fachowców" ? Sory ale to zabawne. To ma być progam wyborczy ?? Program wyborczy to reformy/ustawy itp, a nie zajmowanie się legalizacją narkotyków czy opodatkowaniem plebana.
faktycznie rząd "fachowców" -> ćpuny, geje, babochłop i były ksiądz. Palikot wydał kilka milionów na kampanię - wystarczy zobaczyć jego spoty - legalizacja maryśki i antyklerykalizm. Gdzie tu widzisz wykwintną wiedzę gospodarczą?
Śmiech.
Poza tym - "rząd fachowców" ? Sory ale to zabawne. To ma być progam wyborczy ?? Program wyborczy to reformy/ustawy itp, a nie zajmowanie się legalizacją narkotyków czy opodatkowaniem plebana.
harrownik
"Wszyscy którzy głosowali na Palikota proszę wpisać swoje adresy.
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek... Wolałem Leppera, bo przynajmniej było śmiesznie. A teraz jest już tylko żenada..."
Nie sądzisz że było by trochę sztywno?
"Wszyscy którzy głosowali na Palikota proszę wpisać swoje adresy.
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek... Wolałem Leppera, bo przynajmniej było śmiesznie. A teraz jest już tylko żenada..."
Nie sądzisz że było by trochę sztywno?
A tam po bokach są dwie kamery po to żeby żaden buc niczego nie zapierdolił?
harrownik
tak tak na kaczucha głosować powinniśmy - skończymy tak że każdy w mieszkaniu będzie musiał mieć krzyż na ścianie i obok zdjęcie wszystkich ofiar smoleńskich. Prawie jak korea północna. Oni są specjalistami... banda wszelkiej maści -fobów. Akcja pod pałacem pokazała czym jest owa partia i serdecznie dziękuję, generalnie wszystko mi wisi bo polityka w naszym kraju to jedna wielka porażka ale nie zniosę sytuacji w której nasi (niestety) rodacy robią z Polski pośmiewisko na oczach całego świata.
P.S. głosowałem na Palikota i mam Cie głęboko
tak tak na kaczucha głosować powinniśmy - skończymy tak że każdy w mieszkaniu będzie musiał mieć krzyż na ścianie i obok zdjęcie wszystkich ofiar smoleńskich. Prawie jak korea północna. Oni są specjalistami... banda wszelkiej maści -fobów. Akcja pod pałacem pokazała czym jest owa partia i serdecznie dziękuję, generalnie wszystko mi wisi bo polityka w naszym kraju to jedna wielka porażka ale nie zniosę sytuacji w której nasi (niestety) rodacy robią z Polski pośmiewisko na oczach całego świata.
P.S. głosowałem na Palikota i mam Cie głęboko
UWAGA nie powiedziałem na kogo macie głosować!
Nie jestem za daną partią, ale jestem ANTYPALIKOTOWY.
Koleś ma więcej siana pewnie niż my wszyscy razem wzięci i się nudzi i zabawia się kosztem POLSKI!!!
Ale serce mi się kraje, że facet robi z siebie debila a głosuje na niego tylu ludzi... I reszta Europy wali o mate ze śmiechu.
Jeśli chodzi o pierwszy komentarz to fakt g**no wam zrobię - zrobiliście sobie sami wystarczająco...
Pewnie dlatego wyniosłem się z Polski...
Szkoda tylko, że rozumiem co mówią o Nas w radiu, ale nigdy nie zaparłem się swego pochodzenia.
P.S.
Kreator- a Ty głosując na Palikota poparłeś to pośmiewisko. Przykro mi. Możesz mnie mieć gdzie chcesz ale Polskę to już wiem gdzie Ty masz.
Nie jestem za daną partią, ale jestem ANTYPALIKOTOWY.
Koleś ma więcej siana pewnie niż my wszyscy razem wzięci i się nudzi i zabawia się kosztem POLSKI!!!
Ale serce mi się kraje, że facet robi z siebie debila a głosuje na niego tylu ludzi... I reszta Europy wali o mate ze śmiechu.
Jeśli chodzi o pierwszy komentarz to fakt g**no wam zrobię - zrobiliście sobie sami wystarczająco...
Pewnie dlatego wyniosłem się z Polski...
Szkoda tylko, że rozumiem co mówią o Nas w radiu, ale nigdy nie zaparłem się swego pochodzenia.
P.S.
Kreator- a Ty głosując na Palikota poparłeś to pośmiewisko. Przykro mi. Możesz mnie mieć gdzie chcesz ale Polskę to już wiem gdzie Ty masz.
Ja się cieszę, bo im więcej takich harrowników, tym większe poparcie dla nowoczesnej polski.
harrownik
siana ma na pewno więcej bo na nie zapracował - nie widzę w tym nic złego. Ba uważam to za atut bo nie pcha się do koryta dla pieniędzy. można być chrześcijaninem ale niekoniecznie katolikiem. Każdy gadać potrafi ale zamiast bronić krzyża mogliby wyborcy Jarosława iść budować te autostrady, mnie już męczy łożenie na tych pasożytów, nie po to podatki płacę... religia nikogo nie wyżywi, wszystko idzie w górę poza płacą. Mam dzieci i myślę o nich a nie o krzyżu - politycy są odpowiedzialni za państwo a nie za kościół - pamiętajcie o tym!
siana ma na pewno więcej bo na nie zapracował - nie widzę w tym nic złego. Ba uważam to za atut bo nie pcha się do koryta dla pieniędzy. można być chrześcijaninem ale niekoniecznie katolikiem. Każdy gadać potrafi ale zamiast bronić krzyża mogliby wyborcy Jarosława iść budować te autostrady, mnie już męczy łożenie na tych pasożytów, nie po to podatki płacę... religia nikogo nie wyżywi, wszystko idzie w górę poza płacą. Mam dzieci i myślę o nich a nie o krzyżu - politycy są odpowiedzialni za państwo a nie za kościół - pamiętajcie o tym!
,,...nie przeszkadzają mi krzyże w szkołach czy innych miejscach publicznych. Krzyż jest w takim samym stopniu w Polsce symbolem religijnym, co narodowym. Jeśli komuś przeszkadza symbol religijny niech odczytuje to w sposób narodowy właśnie. Kościół w Polsce był zawsze bowiem po stronie ludu i po stronie polskości. Dlatego – inaczej niż w Hiszpanii – nie można bezmyślnie walczyć z krzyżem.''
Janusz Palikot 6 grudnia 2009
menda za kilka % poparcia sprzeda własną rodzinę...
Janusz Palikot 6 grudnia 2009
menda za kilka % poparcia sprzeda własną rodzinę...
ok kreator, tylko kto zaczyna znowu gadke o krzyzu ? jarek ? nie, bo pajac palikot. Przerzuca on ciężar dyskusji na rzeczy drugo ,trzeciorzędne, skłócając ponownie społeczeństwo. Tak samo Palikot zamiast zająć się krzyżem mógłbym ruszyć głową i pomyśleć co zrobić żeby na przykład przyciągnąć do Polski odpływający kapitał z zachód (który obecnie głównie lokuje się w Azji). Pan Tusk chyba 3 dni znowu zadeklarował że wejdziemy do strefy Euro. Ale co tam, lepiej rozkręcić dyskusje o geja krzyżach itp. Aż obudzimy się w ręku w nocniku.
Btw. Wiecie że od 2012 roku wchodzi akcyza na węgiel opałowy ?
podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/493606,wzrosna_ceny_ogrzewania_koniec...
Następną zimę możecie spędzić w kurteczkach w domu :d. Ale powtarzam, co tam, ważny jest to czy uda nam się usunąć krzyż i zalegalizować maryśke. To jest kurwa najważniejsze ze heeeej !
Btw. Wiecie że od 2012 roku wchodzi akcyza na węgiel opałowy ?
podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/493606,wzrosna_ceny_ogrzewania_koniec...
Następną zimę możecie spędzić w kurteczkach w domu :d. Ale powtarzam, co tam, ważny jest to czy uda nam się usunąć krzyż i zalegalizować maryśke. To jest kurwa najważniejsze ze heeeej !
patrzac na niektore posty zastanawiam sie czy to jest jeszcze sadol czy moze juz onet? eh...
a co do obrazka, ciekawe ciekawe ale paru symboli brak, przeciez nie chcemy obrazic niczyich "uczuc religijnych"
a co do obrazka, ciekawe ciekawe ale paru symboli brak, przeciez nie chcemy obrazic niczyich "uczuc religijnych"
Oprócz tych cudownych uzdrawiających reform jakich oczekuje cała banda nierobów w naszym kraju którzy myślą że w końcu socjal będzie im wpadać w kieszeń jak to jest u murzynów, potrzebne są reformy które zrobią porządek z tym klerykalnym syfem.
Jak chcą mieć krzyże w sejmie w szkołach itd. to niech ta cała sekta płaci za reklamę.
Jak chcą mieć krzyże w sejmie w szkołach itd. to niech ta cała sekta płaci za reklamę.
asmodat napisał/a:
Palikot tylko jedno zdanie powiedział o tym gównie nad drzwiami, a ci idioci w mediach już od 4 dni pierdolą tylko o tym.
Niech się boją dupki, bo Palikot im wszystkie klocki rozpierdoli.
Mówią na podstawie jednego zdania pojebańcy, że jego cały program się opiera tylko na tym i myślą, ze go zdyskredytują - jak kaczora smoleńskiem. Ale się zawiodą, bo RP nie potrzebuje zgody nikogo, żeby gówno zostało zdjęte -> jak sąd tak uzna. A kolejne reformy będą robić równie skutecznie.
Coś czuję, że jeśli taki stan rzeczy się utrzyma, to niedługo (za kilka lat) faktycznie możemy liczyć, na spacjalistów w rządzie a nie partyjniaków.
i co palikot jest tym specjalista? palikot jest ich dobrym kolega i jednym z wiekszych walkarzy w tym rzadzie. juz pierwszy temat zastepczy skutecznie wprowadzil, a dopiero pierwszy tydzien mija. i znowu pojebane spoleczenstwo sie zajmuje jebanymi krzyzami, tylko gdybac zostaje co tam szykuja na boku.
palikot kurwa wielki wybawca, ktory porwal elektorat obietnicami o liberalizacji prawa narkotykowego, a na KAZDA ustawe o zaostrzeniu prawa antynarkotykowego glosowal ZA. on zrobil ta swoja partia tylko tyle, ze zajebal korwinowi czesc wyborcow. tusk juz raz wtopil swoj wizerunek liberala i prawego czlowieka, to musial wyslac palikota zeby ludzi lubiacych byc wolnymi przekonac do glosowania na kogos innego niz jkm
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów