📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I jeszcze Flying Spaghetti Monster
Jako że jesteśmy w Unii Europejskiej powinna być jeszcze swastyka i czarny orzeł.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Palikot tylko jedno zdanie powiedział o tym gównie nad drzwiami, a ci idioci w mediach już od 4 dni pierdolą tylko o tym.
Niech się boją dupki, bo Palikot im wszystkie klocki rozpierdoli.
Mówią na podstawie jednego zdania pojebańcy, że jego cały program się opiera tylko na tym i myślą, ze go zdyskredytują - jak kaczora smoleńskiem. Ale się zawiodą, bo RP nie potrzebuje zgody nikogo, żeby gówno zostało zdjęte -> jak sąd tak uzna. A kolejne reformy będą robić równie skutecznie.
Coś czuję, że jeśli taki stan rzeczy się utrzyma, to niedługo (za kilka lat) faktycznie możemy liczyć, na spacjalistów w rządzie a nie partyjniaków.
Niech się boją dupki, bo Palikot im wszystkie klocki rozpierdoli.
Mówią na podstawie jednego zdania pojebańcy, że jego cały program się opiera tylko na tym i myślą, ze go zdyskredytują - jak kaczora smoleńskiem. Ale się zawiodą, bo RP nie potrzebuje zgody nikogo, żeby gówno zostało zdjęte -> jak sąd tak uzna. A kolejne reformy będą robić równie skutecznie.
Coś czuję, że jeśli taki stan rzeczy się utrzyma, to niedługo (za kilka lat) faktycznie możemy liczyć, na spacjalistów w rządzie a nie partyjniaków.
asmodat i co ci da zdjęcie krzyża ?? to jest reforma która uzdrowi finanse ?? śmieszny jesteś. I pisząc o krzyżu "gówno" sam jesteś gównem i zerem.
Asmodat, jeśli krajem zaczną rządzić ludzie o inteligencji i hipokryzji zbliżonej do twojej to już lepiej niech PiS będzie u władzy.
Wszyscy którzy głosowali na Palikota proszę wpisać swoje adresy.
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek... Wolałem Leppera, bo przynajmniej było śmiesznie. A teraz jest już tylko żenada...
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek... Wolałem Leppera, bo przynajmniej było śmiesznie. A teraz jest już tylko żenada...
harrownik napisał/a:
Wszyscy którzy głosowali na Palikota proszę wpisać swoje adresy.
Na pewno do Was przyjadę i zrobię z Wami porządek...
Gówno im zrobisz i dobrze o tym wiesz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów