Też się robi wesoło
Też się robi wesoło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze, jebac te islamsko-fanatyczne kurwidołki. Najlepiej jak sobie tepy ryj rozpierdolą a Iran wroci do zachodniej strefy wpływów i stanie się znów normalnym krajem.
po chuj? Niech robią co chcą póki mi nie karzą robić tego samego. Jak wszyscy będziemy tacy sami to będzie chujnia.
„Ludzkie istoty rodzą się z różnymi zdolnościami. Jeśli są wolne, nie są równe. A jeśli są równe, nie są wolne”.
- Aleksandr Sołżenicyn
Chyba nikt z wyżej komentujących nawet nie wysilił się żeby dowiedzieć się co było przyczyną sytuacji uwiecznionych na powyższych filmach. Młodym ludziom coraz mniej podoba się ich własna religia i rząd nakazujący m.in. nosić kobietom hidżab.
No i słusznie.
U nas też planują zrobić z nas niewolników. Gówno, które te poselskie kurwy aktualnie przepychają przez proces legislacyjny, po prostu przeraża.
a żydki już zacierają ręce, chwiejny Iran jest im na rękę
Akurat tradycyjnie Persowie mieli dobre stosunki z Żydami.
po chuj? Niech robią co chcą póki mi nie karzą robić tego samego. Jak wszyscy będziemy tacy sami to będzie chujnia.
„Ludzkie istoty rodzą się z różnymi zdolnościami. Jeśli są wolne, nie są równe. A jeśli są równe, nie są wolne”.
- Aleksandr Sołżenicyn
Geopolityka nie jest twoja mocna stronę
Po co? Po to żeby mieć stabilnego gracza na bliskim wschodzie który bedzie ogarniał za USA tematy libii, Iraku czy Syrii. Do tego zgarniając Iran do swojej strefy wpływów zabierasz go ze strefy wpływów ruskiego scierwa a osłabianie kacapow to nasz najwyższy europejski interes narodowy.
Chyba nikt z wyżej komentujących nawet nie wysilił się żeby dowiedzieć się co było przyczyną sytuacji uwiecznionych na powyższych filmach. Młodym ludziom coraz mniej podoba się ich własna religia i rząd nakazujący m.in. nosić kobietom hidżab.
Co?
Protesty wybuchły po tym jak irańska policja zamordowała dziewczyne lat 22 za nie noszenie husty.
a żydki już zacierają ręce, chwiejny Iran jest im na rękę
Każdemu z nas chwiejny Iran jest na rękę. Przyjaciel mojego wroga jest moim wrogiem. Iran pomaga ruskim w sprzęcie, angażuje siły USA na bliskim wschodzie które mogłyby być wysłane na Pacyfik lub Bałtyk, do tego otwarcie mówi o atakach atomowych na inne państwo, do tego skurwiele grają pod rosje utrzymując eksport ropy na tym samym poziomie dzięki czemu windują ceny surowca co ruskim daje kroplówkę do prowadzenia wojny w Europie
kazdy chce jebanego europejskiego dobrobytu, a my nie jestesmy socjalem, niech jade do niemca tam robic i parzyc sie z niemkami....
im to pasuje
za dobrze kurwa WSZYSTKIM, czas na 3 wojne swiatowa, za duzo bydla, ruchali sie nie myslac o jutrze i jest jubel jak na zdjeciach,
kazdy chce jebanego europejskiego dobrobytu, a my nie jestesmy socjalem, niech jade do niemca tam robic i parzyc sie z niemkami....
im to pasuje
Polska jest nikim .. kto by chciał jechać do PL ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów