proszę o gównoburzę czy kuguar (puma płowa) zginęła słusznie w sytuacji w jakiej się znalazła?
proszę o gównoburzę czy kuguar (puma płowa) zginęła słusznie w sytuacji w jakiej się znalazła?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj w dupę pumie. Człowiek jest najwyżej w drabinie ewolucji i to on wybiera sobie miejsca, sytuacje i prawa do zabijania słabszych gatunków. Reszta to lewackie pierdolenie.
Uważam, że jestem wyżej w drabinie ewolucji od ciebie, czyli mogę cię odjebac jak psa. I nie, nie jestem lewakiem ani prawakiem, jestem ponad tym. Nie muszę się utożsamiać z jakaś grupa, żeby mieć na jakiś temat zdanie. Dziękuję, dobranoc.
Proszę bardzo, hejtujcie zoofile co jebiecie swoje psy i one was.
przepis na hot doga wg. jakuba wędrowycza
HOT DOG
1) Za pomocą pętli z linki hamulcowej łapiemy średnio wyrośniętego
psa.
2) Podcinamy gardziołko bagnetem.
3) Krew zbieramy do wiadra, przyda się na kaszankę.
4) Polewamy psa spirytusem i podpalamy dla usunięcia sierści.
5) Patroszymy. Wnętrzności nie wyrzucamy, posłużą nam jako
przynęta na następnego.
6) Mięso tniemy na niewielkie kawałki i nadziewamy na szprychy
rowerowe.
7) Szaszłyki opiekamy na ognisku aż do upieczenia.
Serwować na ciepło, w drewnianej lub glinianej misce, z pieczywem i
schłodzonym bimbrem
Kurwa lewacki, pierdolony bełkot. Człowiek wchodzi gdzie chce, bo takie ma prawo
Jest na samym szczycie ewolucji i ma wyjebane w pasożyty, pumy i lewaków
Dziwne że ten zwój w środku czaszki między uszami na tyle się rozwinął że potrafisz klawiature obsługiwać fakt że sensu nie ma co wystukujesz ale natura jest nieprzewidywalna!
A kotka szkoda
Kurwa przeczytałem "kangura"... I se myślę co ja parzę, jaki dziwny kangur, może młody... Dopiero przy trzecim obejrzeniu zrozumiałem że to nie pies zaatakował kangura którego typ dobijał pałką
Jeszcze chuja zrozumiałeś, typ nie dobija go pałką tylko posiekał go maczetą.
Kurwa przeczytałem "kangura"... I se myślę co ja parzę, jaki dziwny kangur, może młody... Dopiero przy trzecim obejrzeniu zrozumiałem że to nie pies zaatakował kangura którego typ dobijał pałką
Tez myslalem ze wali palką. A jak sie przypatrzec dobrze to tlucze jakims wichajstrem/ maczeta. W pewnym momencie tak wbil, ze leb jej do gory podniosł
w sumie mógł dobić piesełła i zrobić hot doga
przepis na hot doga wg. jakuba wędrowycza
HOT DOG
1) Za pomocą pętli z linki hamulcowej łapiemy średnio wyrośniętego
psa.
2) Podcinamy gardziołko bagnetem.
3) Krew zbieramy do wiadra, przyda się na kaszankę.
4) Polewamy psa spirytusem i podpalamy dla usunięcia sierści.
5) Patroszymy. Wnętrzności nie wyrzucamy, posłużą nam jako
przynęta na następnego.
6) Mięso tniemy na niewielkie kawałki i nadziewamy na szprychy
rowerowe.
7) Szaszłyki opiekamy na ognisku aż do upieczenia.
Serwować na ciepło, w drewnianej lub glinianej misce, z pieczywem i
schłodzonym bimbrem
hotdogi tylko z jamnika - reszta idzie na kebaby i kurczaka słodko kwaśnego - ewidentny brak podstawowej wiedzy...
Słusznie czy nie to chłop miał jaja
Jakby mial jaja to by zlapal pume za kark zeby poczula sie przy nim, jak kociatka w zebach matki, oba psy zajebal jednym kopem bo tak ciotowate psy nie powinny istniec, i przez nastepne 6 dni oswoic kota zeby robil to co wczesniej nieudolnie robily dwa pchlarze. 7 dnia odpoczywac rzecz jasna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów