proszę o gównoburzę czy kuguar (puma płowa) zginęła słusznie w sytuacji w jakiej się znalazła?
proszę o gównoburzę czy kuguar (puma płowa) zginęła słusznie w sytuacji w jakiej się znalazła?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda pumy, piękne zwierzę, dla mnie więcej warta niż jakiś kundel, no ale nie dla właściciela kundla, wiadomo, dla mnie nie ma o co gównoburzyć.
Dokładnie. Też bym zajebał żeby uratować swojego psa
w sumie mógł dobić piesełła i zrobić hot doga
przepis na hot doga wg. jakuba wędrowycza
HOT DOG
1) Za pomocą pętli z linki hamulcowej łapiemy średnio wyrośniętego
psa.
2) Podcinamy gardziołko bagnetem.
3) Krew zbieramy do wiadra, przyda się na kaszankę.
4) Polewamy psa spirytusem i podpalamy dla usunięcia sierści.
5) Patroszymy. Wnętrzności nie wyrzucamy, posłużą nam jako
przynęta na następnego.
6) Mięso tniemy na niewielkie kawałki i nadziewamy na szprychy
rowerowe.
7) Szaszłyki opiekamy na ognisku aż do upieczenia.
Serwować na ciepło, w drewnianej lub glinianej misce, z pieczywem i
schłodzonym bimbrem
Jesteś pojebany
w sumie mógł dobić piesełła i zrobić hot doga
przepis na hot doga wg. jakuba wędrowycza
HOT DOG
1) Za pomocą pętli z linki hamulcowej łapiemy średnio wyrośniętego
psa.
2) Podcinamy gardziołko bagnetem.
3) Krew zbieramy do wiadra, przyda się na kaszankę.
4) Polewamy psa spirytusem i podpalamy dla usunięcia sierści.
5) Patroszymy. Wnętrzności nie wyrzucamy, posłużą nam jako
przynęta na następnego.
6) Mięso tniemy na niewielkie kawałki i nadziewamy na szprychy
rowerowe.
7) Szaszłyki opiekamy na ognisku aż do upieczenia.
Serwować na ciepło, w drewnianej lub glinianej misce, z pieczywem i
schłodzonym bimbrem
mielone lepsze
Chuj w dupę pumie. Człowiek jest najwyżej w drabinie ewolucji i to on wybiera sobie miejsca, sytuacje i prawa do zabijania słabszych gatunków. Reszta to lewackie pierdolenie.
lewackie pierdolenie to masz być może na drugie. Tato cię na lewo zrobił. Jesteś słabszym gatunkiem dla mnie. Do odjebania. Szkoda, że masz ludzkie papiery. Jak się zmieni to zajmę twój teren.
Co do pumy to niby szkoda, bo piękne zwierze, ale jak już wspominano, niedojebana jakaś z tym atakiem.
Kurwa lewacki, pierdolony bełkot. Człowiek wchodzi gdzie chce, bo takie ma prawo
Jest na samym szczycie ewolucji i ma wyjebane w pasożyty, pumy i lewaków
Jak by kazdy myślał twoim ewolucyjnym pierdoleniem to byś teraz wpierdalał samą trawę zamiast mięsa kretynie.
Kiedyś czytałem artykuł o dziewczynie co wziela labradora ze schroniska a ten pogryzł jej twarz. Komentarze w stylu :" nie umiesz się opiekować trudnymi zwierzętami, to Twoja wina. Biedny piesek". Powinni uśpić każdego psa co ugryzie człowieka bez powodu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów