proszę o gównoburzę czy kuguar (puma płowa) zginęła słusznie w sytuacji w jakiej się znalazła?
proszę o gównoburzę czy kuguar (puma płowa) zginęła słusznie w sytuacji w jakiej się znalazła?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa przeczytałem "kangura"... I se myślę co ja parzę, jaki dziwny kangur, może młody... Dopiero przy trzecim obejrzeniu zrozumiałem że to nie pies zaatakował kangura którego typ dobijał pałką
Widzę ciężki poranek wczoraj było grubo masz piwo na kaca
Jebał pies wszystkie pumy świata.
Twoją matkę też idioto bez szkoły. Nie będę tłumaczył tobie faktu gdzie ludzie wchodzą ma tereny zielone jak jebane pasożyty.
Twoją matkę też idioto bez szkoły. Nie będę tłumaczył tobie faktu gdzie ludzie wchodzą ma tereny zielone jak jebane pasożyty.
Kurwa lewacki, pierdolony bełkot. Człowiek wchodzi gdzie chce, bo takie ma prawo
Jest na samym szczycie ewolucji i ma wyjebane w pasożyty, pumy i lewaków
Miałem obrazić twoich rodziców choć to mili panowie. Twoje nic niewarte jestestwo rozumie że bez ludzi zwierzęta by sobie idealnie dały radę? Ale w sumie głupi się urodziłeś a mądry nie umrzesz.
Kurwa lewacki, pierdolony bełkot. Człowiek wchodzi gdzie chce, bo takie ma prawo
Miałem obrazić twoich rodziców choć to mili panowie. Twoje nic niewarte jestestwo rozumie że bez ludzi zwierzęta by sobie idealnie dały radę? Ale w sumie głupi się urodziłeś a mądry nie umrzesz.
Czasem lepiej milczeć i wydać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wątpliwości.
Panowie, po piwku dla Was i wypierdalać z lewackimi i pedalskimi komentarzami.
i dlatego czlowiek wlasnie jest jak pasozyt. cala ziemie dla siebie zagarnia. jak zostanie sam to osobniki twojego pokroju na legalu beda mogly sobie ciagnac nawzajem zeby miec co do buzi wlozyc i przezyc.
co to zabicia pumy. oczywiscie w tym przypadku popieram. mleko sie rozlalo chociaz sam raczej bym z kundlami w takie miejsca nie jezdzil wiec i tak chuj w dupe hamburgerowi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów