📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
juz podać Ci husteczkę? moze poduszeczke do której sie wypłaczesz? tylko barcelona symuluje
i to nie mecz sparingowy tylko o puchar Paryża
i to nie mecz sparingowy tylko o puchar Paryża
nie spinaj kataloński trollu... boli ? ma boleć
pod nogi takim pluję...
Symulacja drugie imię piłki nożnej
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
prawda jest taka, ze taki jest zjebany dzisiejszy futbol, pilkarzy sie uczy aby symulowaniem zdobywali cele, barcelona ostatnio byla na fali dlatego wszystkich w szczegolnosci irytuje ich symulowanie, mi sie tym też chce juz rzygac, zarowno czepianiem sie barcy jak i ich symulowaniem
problem w tym że faworyzowanie barcelony i przepychanie dalej jesli chodzi o europejskie puchary, trwa już od 2006 roku i mozna powiedziec ze trwal do ówczesnego
ale jaki mourinho co ty wgl pierdolisz? ślepy jesteś czy po prostu jesteś kompletnym kretynem że tego nie widzisz? jaki Real? ktoś tu o nim pisze?
pajacu... Milan, chelsea,arsenal,inter,i real.... to są kluby ktore ewidentnie zostały wyjebane przez sędziów nie barcelone, jeśli tego nie widzisz to niestety jesteś bezdennie głupi.
ale jaki mourinho co ty wgl pierdolisz? ślepy jesteś czy po prostu jesteś kompletnym kretynem że tego nie widzisz? jaki Real? ktoś tu o nim pisze?
pajacu... Milan, chelsea,arsenal,inter,i real.... to są kluby ktore ewidentnie zostały wyjebane przez sędziów nie barcelone, jeśli tego nie widzisz to niestety jesteś bezdennie głupi.
Barca łapie forme przed Spuerpucharem
Jak takiej pizdeczce coś nie wyjchodzi, to zacznie symulować faule. Nic nowego, nie wiem czym ich fani się szczycą. Fakt, niektórzy potrafią tam piłkę kopać, inni zaś, się wypierdalać.
farsa w formie przed sezonem widać
hahaha sie odezwali wielbiciele klubów bez tytułów... Nie raz Barcelona jest wypierdalana, ale wtedy nikt nic nie mówi... Mentalnosc Polaka-jak ktoś jest lepszy to najchętniej mu dopierdolić... Ale co Gimbusy mogą o tym wiedzieć, jak najczęściej używany przez nich zwrot to "już nie będę mamusiu..."
up kibicujesz barcelonie bo jestes wlasnie typowym gimbusem... wymien mi mecz kiedy barcelona zostala wyjebana? kluby bez tytułów ?jakie ja sie pytam? to wlasnie barcelona jest daleko w tyle za Realem, Milanem, czy nawet Liverpoolem... dorosnij, albo doucz się...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów