Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy dzień robola.
Gdyby nie ten robol, byś nawet kibla w domu nie miał.
Idę o zakład, że poza tym co tu widać, w dali nie było żadnych innych znaków ostrzegawczych. Ogół ludzi to patałachy... Przykładem jest stawianie trójkąta 20 metrów za pojazdem (na jakimkolwiek rodzaju drogi), nie po to żeby nie zdechnąć, tylko żeby nie dostać mandatu za jego brak.
Mnie ktoś zapierdolił trójkąt jak postawiłem 100m za samochodem. Postawiłem i poszedłem do auta. Jak się odwróciłem, to trójkąta już nie było. To nie było w Afryce tylko kurwa w POLSCE!
A się wszyscy zagotowali na tego "robola". Niby tacy twardziele, a psyche delikatne jak u lewaków, widać po komentarzach dla kogo szczytem kwalifikacji jest praca w charakterze mięśnia
Sądząc po sposobie Twojej wypowiedzi, gramatyce i jej składni zakładam, że najprawdopodobniej jesteś bezrobotny. Skoro gardzisz robolem, a nawet nie potrafisz się sensownie i poprawnie wypowiedzieć, to jesteś po prostu bezużytecznym odpadem. Chuj z Tobą.
Chuj z Tobą.
I z duchem twoim.
Co niby napisałem niegramatycznie?
Napisałem "a" zamiast "ale" i być może pominąłem jakiś przecinek.
Idź się teraz kurwa popłacz, panie Miodek
Sądząc po sposobie Twojej wypowiedzi, gramatyce i jej składni zakładam, że najprawdopodobniej jesteś bezrobotny. Skoro gardzisz robolem, a nawet nie potrafisz się sensownie i poprawnie wypowiedzieć, to jesteś po prostu bezużytecznym odpadem. Chuj z Tobą.
Ostatnio coś sadol jest pełen roboli, ścierwa ze wschodu już was wszystkich wygryzły z roboty?
Ostatnio coś sadol jest pełen roboli, ścierwa ze wschodu już was wszystkich wygryzły z roboty?
No przecież wiadomo kto najbardziej się jara śmiercią i cierpieniem - typowy bywalec sadola to polak-robak katolik, co zapierdala za najniższą krajową i głosuje na PiS
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów