Brakuje mi tam jeszcze chlania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, mogę to jako CV dołączać.
typowy dzień studenta.. ta jasne.. Wy macie pojecie jak wyglądało prawdziwe życie studenckie
studia to okres w ktorym trzeba przestac myslec jak w szkole, ze tylko zajecia a potem ponapierdalam w jakas gre czy wywale dupsko przed tv, bo potem ludzie placza, ze pracy nie maja po studiach :'(. Na tym etapie trzeba juz zaczac myslec, ze kazdy pierdolony dzien zaczyna decydowac o tym czy za 10 lat bedzisz mial spoko pensje czy tylko na chleb ci styka. Najwazniejsze to nie bac sie pracy i starac sie zdobywac doswiadczenie gdzie sie da
A ja jutro, kurwa pierdolona w dupe płasko jebana pizde obesraną w cewę pierdoloną mać obesraną, na 8 mam....
To dzień ucznia chyba każdej szkoły, a nie tylko studiów.
studenta polibudy chyba (no offends)
Ja jak studiowałem to spałem max 3 h, a tak to zajęcia, praca, dziewczyna, imprezy, treningi, nauka. Jak się udało to w w/end człowiek mógł troszkę odespać.
W pełnym biegu nie truchtem
Ja jak studiowałem to spałem max 3 h, a tak to zajęcia, praca, dziewczyna, imprezy, treningi, nauka. Jak się udało to w w/end człowiek mógł troszkę odespać.
Taaa student, te śniadanko mi kurwa nie pasuje
Co kurwa wy wstajecie o 7 i twierdzicie że macie przejebane. Ja na ranną wstaję o 4 i jestem rześki robię do 14 w domu o 15 zjadam obiad lece na trening o 20 jestem w domu ogółem uczę się o 22 spać. A w soboty i w niedziele o 6 wstaję i lecę do sąsiedniego miasta na zajęcia. Cioty otwórzcie oczy i zacznijcie żyć.
^ mam dopiero 20lat i mama mi nie daje na nic oprócz dachu nad głową i obiadu. Jestem zajarany życiem
^ mam dopiero 20lat i mama mi nie daje na nic oprócz dachu nad głową i obiadu. Jestem zajarany życiem
Zaraz się któryś znajdzie co powie ze są wiecznie imprezy. To tak nei jest. Czesto są takie dni co pokazane na filmiku, a imprezy robią się z tego właśnie. Bo nie masz życia, a potem sobie odbijasz;p
sirdiner napisał/a:
studenta polibudy chyba (no offends)
pierdol pierdol ja poczytam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów