📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brakuje VIPa i torby z biedronki.
To pewnie ten dzik, który 18 lipca zeszłego roku biegał nad Bałtykiem.
To se skurwysyn wycieraczke załatwił
Parawan mały - więc kulturka, ...do tego rzeczy raczej damskie. Nie, to nie Janusz. Co do dzika... Może ma odstraszać żywe dziki, których ostatnio od zajebania na Polskich plażach. No albo ktoś faktycznie ma nasrane... ale nie chce mi się wierzyć, że aż tak.
Dla mnie te parawany zawsze były logiczne, bo dzieciaki które biegają wiecznie napierdalają piachem na wszystko i często łażą po ręcznikach. Z resztą nie widzę nic śmiesznego pod żadnym kątem, wybaczcie ale nie jestem typem człowieka który śmieje się z byle czego jak debil. Równie dobrze można się śmiać z ludzi którzy parawanów nie używają bo siła śmieszkowatych argumentów jest taka sama.
Nie zgadzają się tylko conversy.
Przecież nie będzie swych stóp obrażał zwykłym plebejskim piachem.
Jakby się później w biedrze pokazał.
Jakby się później w biedrze pokazał.
@red_debil_1878 Wiec tak sie dzisiaj mowi na trampki?
to chyba ten sam co rok temu po plaży biegał
W pierwszej chwili myślałem, że to wnętrze jakiegoś namiotu szmatogłowych.
jakie babskie ciuchy? bo czerwone trampki i różowa koszula? Toż to uniform każdego szanującego sie rurkowca. Pedał, nie baba.
A patent ze skórą przed parawanem bardzo fajny (mniejsza o to z jakiego zwierza). dzieki temu na ręczniku/kocu nie ma piachu. Wszystko zostaje w sierści.
jeśli cos wygląda głupio a działa, tzn że nie jest głupie.
A patent ze skórą przed parawanem bardzo fajny (mniejsza o to z jakiego zwierza). dzieki temu na ręczniku/kocu nie ma piachu. Wszystko zostaje w sierści.
jeśli cos wygląda głupio a działa, tzn że nie jest głupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów