Typowe zachowanie księdza na widok utargu po mszy Niedzielnej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie dziś znów jebnięci katolicy rzucali tym pedofilom swój hajs.
Oj znowu będzie ostro w komentarzach jak obrońcy fiary wrócą z rodzicami do domów
Szczerz mówiąc spodziewałem się jeszcze jakiegoś ministranta na kolanach
@panowie up
Żeby zrobić z Katolików debili wpierw musicie ich jakoś inteligentnie sprowokować do toczenia bezmyślnej piany albo zmusić do poważnej dyskusji, w której ich wiara średnio sobie radzi z problemem. Kiedy robicie to w ten sposób, to tylko sami sobie przyklejacie łatkę jeszcze większych debili, na dodatek smutnych debili mających tak "udane" życie życie, że aż w sobotnie popołudnie możecie tylko siedzieć na necie i wszczynać żenujące burdy na linii gimboteusze-katole.
Znajdzie sobie kurwa hobby, dziewczyny, kolegów, idźcie na piwo/wino, zagrajcie w gałę z Donaldem w Brukseli. Cokolwiek. Sukcesu w życiu tym nie osiągniecie...
Żeby zrobić z Katolików debili wpierw musicie ich jakoś inteligentnie sprowokować do toczenia bezmyślnej piany albo zmusić do poważnej dyskusji, w której ich wiara średnio sobie radzi z problemem. Kiedy robicie to w ten sposób, to tylko sami sobie przyklejacie łatkę jeszcze większych debili, na dodatek smutnych debili mających tak "udane" życie życie, że aż w sobotnie popołudnie możecie tylko siedzieć na necie i wszczynać żenujące burdy na linii gimboteusze-katole.
Znajdzie sobie kurwa hobby, dziewczyny, kolegów, idźcie na piwo/wino, zagrajcie w gałę z Donaldem w Brukseli. Cokolwiek. Sukcesu w życiu tym nie osiągniecie...
Składki "na tacę" są dobrowolne. U mnie koszyk na pieniądze leżał normalnie na posadzce obok krzyża z Chrystusem i nikogo nie zmuszano, żeby oddawał pieniądze. Dałem coś tam, co akurat miałem i tyle. W koszyku wcale grubego hajsu nie było, nie wiem, czy bym za to wyżył przez 2 dni.
@Ork.Fajny
Nie wziąłeś pod uwagę że dla niektórych właśnie to jest hobby.
Natomiast jak katolusz chce dyskutować o zasadności jego religii to niech się ustosunkuje do świetnego materiału który był niedawno tutaj. Wymienione 100 paradoksów wiary typu "skoro bóg jest wszechmocny to dlaczego.." itp. Jak znajdę w swoich komciech to wkleję
Nie wziąłeś pod uwagę że dla niektórych właśnie to jest hobby.
Natomiast jak katolusz chce dyskutować o zasadności jego religii to niech się ustosunkuje do świetnego materiału który był niedawno tutaj. Wymienione 100 paradoksów wiary typu "skoro bóg jest wszechmocny to dlaczego.." itp. Jak znajdę w swoich komciech to wkleję
Napierdalacie z katoli, a jak kurwa wolne macie bo święta to wielce szczęśliwi bo nie ma sprawdzianu z przyry!
Ośmieszanie wierzących? Znajdźcie sobie lepiej coś ambitniejszego do roboty, bo katolicy ośmieszają się sami.
binladden napisał/a:
Szczerz mówiąc spodziewałem się jeszcze jakiegoś ministranta na kolanach
Wspomnienia z dzieciństwa ? Dałem piwo za szczerość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów