stereotypowy moher
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdole. Kolejna z grupy "wielce chorych" stojących nawet w zimę od 4 nad ranem pod najbliższą przychodnią?
Dać krzesło, 2 litry wody, zawieźć na cmentarz i kazać czekać.
Dać krzesło, 2 litry wody, zawieźć na cmentarz i kazać czekać.
Każdy ma jakiegoś ASA w rękawie..
@W Anal Wjeżdżam
Tak to już jest z publiczną służbą zdrowia, że musisz czekać o 4 rano przed wejściem w kolejce, a jak Cię już zarejestrują to i tak będziesz musiał czekać kolejnych parę miesięcy na wizytę u specjalisty czy jakieś gruntowne badania...
Tak to już jest z publiczną służbą zdrowia, że musisz czekać o 4 rano przed wejściem w kolejce, a jak Cię już zarejestrują to i tak będziesz musiał czekać kolejnych parę miesięcy na wizytę u specjalisty czy jakieś gruntowne badania...
up
Jedno od drugiego niczym poza liczbą wyznawców się nie różni. Sekty uczące jakichś metafizycznych pierdół.
Jedno od drugiego niczym poza liczbą wyznawców się nie różni. Sekty uczące jakichś metafizycznych pierdół.
Kurwa, czy każdemu tak na starość odpierdala? Dobrze, że ja nie dożyję nawet czterdziestki
"Wygląd jego do ołtarza nie pasuje" - mówi babcia o jakimś długowłosym ministrancie. A czy jezus przypadkiem nie miał długich włosów?! Idąc jej tokiem rozumowania jezus też nie pasuje do ołtarza. Pewnie to ukryta żydówka i przekabaca młodego na swoją stronę
"Chora jestem, ledwo idę..." Ale idzie!
postawie e-piwo osobie, która to znajdzie na sadisticu. Uprzedzam, że nie postawię piwa za ten temat w linku
edit dla autora:
mocher czy moher? zdecyduj się
edit dla autora:
mocher czy moher? zdecyduj się
Kulturalna babcia ze swoimi przekonaniami nie ma się komu wygadać, ot co.
"... bo w naturze ludzkiej, proszę pana, ma pan dwa wyjścia jak nieszczęście: albo wódka, albo Bóg. Rozumie pan? Albo wódka, albo Bóg. Nie ma... No i proszę pana teraz idą więcej do wódki, to macie pełne więzienia, rozumie pan? A babcia pieprzy trzy po trzy i jakoś cudem żyje, tak proszę pana... Panie, to... ręka mnie swędzi, żeby panu przypierdolić..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów