Sęk w tym, że te wyniki które podałem przedstawiają obrazki z 30 rożnych stron co najmniej a rzekomy oryginalny twórca to pewnie koleś który podjebał ten pomysł i tylko zebrał znalezione obrazki w jedno miejsce nazywając się autorem. A znając życie to zdjęcie pojebane z 4chana i przemianowane na coś polskiego.
Nie warto, tragedia.
jak czytam komentarze tego typu i widzę ile ich jest to przeraża mnie jak dużo tutaj gówniarstwa. Myślałem, że sadistic zostanie stroną naszego pokolenia. Niestety, wszystko się zmienia.
Młodzi młodość spędzają przed komputerem, niestety. Nie wiedzą co tracą a my za tym tęsknimy
pierdolisz?! SKĄD?!
Z memów które stworzyło sporo internautów, a homosie tylko to zebrały w całość i buda się kręci.
Sęk w tym, że te wyniki które podałem przedstawiają obrazki z 30 rożnych stron co najmniej a rzekomy oryginalny twórca to pewnie koleś który podjebał ten pomysł i tylko zebrał znalezione obrazki w jedno miejsce nazywając się autorem. A znając życie to zdjęcie pojebane z 4chana i przemianowane na coś polskiego.
nie, twórcą mema jest też założyciel fp "Typowy Seba"
Zabrakło mi jeszcze "ręka karny strzelam"
...albo "Trzy rogi i karny"...
Któregoś ciepłego wieczoru, 20 lat temu, człowiek zabrał piłkę, po meczu na bramki z cegieł, poszedł do domu, wysypał piach z butów i sobie kurwa nie zdawał sprawy, że to było ostatni raz...
Wyszedl bys teraz na dwor to tez bys uslyszal takie teksty. Widzisz nie wszystkie dzieci umarly w dobie internetu i komputerow niektore po dzis dzien pierdola tak jak my jak bylismy kurduplami100% dzieciństwa. Tak właśnie było. Obecna gimbaza pewnie nie wie o co chodzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów