📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
@up Donald luzuj...
@up tj.Shatter
@up tj.Shatter
Blutacz to i tak spoko, podczerwień to dopiero było coś. Całą lekcje sie trzymało dwa telefony blisko siebie żeby przesłać polifonie.
Pierwszy odc. Abstrach*** był ok, reszta to zwykły komercyjny syf. Chłopaką pewnie się przewróciło w głowach, że mogą na reklamach $$ trzepać.
to juz jest zwykłe nabijanie oglądalności na czyimś wypracowanym fejmie - plagiat, a do tego chujowy
CiemnosciHetman napisał/a:
to juz jest zwykłe nabijanie oglądalności na czyimś wypracowanym fejmie - plagiat, a do tego chujowy
plagiat czego?
darthbercik napisał/a:
Pierwszy odc. Abstrach*** był ok, reszta to zwykły komercyjny syf. Chłopaką pewnie się przewróciło w głowach, że mogą na reklamach $$ trzepać.
jakich reklamach?
chłopaką
"gruby na bramke"
80% komentujących na YT tego nie zaznała.
A tak swoją drogą, kurwa, w gałe nie grałem z rok. Czas ruszyć dupsko. Choć każdy wie jak będzie.
A tak swoją drogą, kurwa, w gałe nie grałem z rok. Czas ruszyć dupsko. Choć każdy wie jak będzie.
Plecionkarz napisał/a:
no popatrz, ciekawe jak te wszystkie teksty wymyślili
naprawde jesteś na tyle naiwny żeby myśleć ze to jest podjebane tak o?
"Filmik robiilismy z oryginalnym tworca fanpage. Niestety teraz konto zostalo przejete i nie chcemy propsowac zlodzieja. Jak odzyska konto dodamy podziekowania itd"
fazzie napisał/a:
naprawde jesteś na tyle naiwny żeby myśleć ze to jest podjebane tak o?
"Filmik robiilismy z oryginalnym tworca fanpage. Niestety teraz konto zostalo przejete i nie chcemy propsowac zlodzieja. Jak odzyska konto dodamy podziekowania itd"
To ten koleś na pierwszym ujęciu to twórca tego fanpejcza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów