Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawi mnie jak to jest że w chinach budują elektrownie w 5 lat
Bo elektrownię jądrową buduje się ok 5 lat, oczywiście wcześniej jest kilkuletnia papierologia i przygotowania, ale nasze władze miały na to już kilkanaście lat w które udało się w końcu wybrać miejsce na pierwszą taką elektrownię, a tu trzeba kilka takich obiektów zbudować i kilkadziesiąt małych. Niestety najnowsza władza nie za bardzo chce te elektrownie wybudować, ale to nic dziwnego bo Tusk w Koalicji Obywatelskiej ma Zielonych którzy po prostu nie chcą elektrowni jądrowych. Tak samo ich koalicjant PL2050, oni i Lewica wolą wiatraczki i fotowoltaikę, niestety to nie jest rozwiązaniem naszych problemów energetycznych.
Bo elektrownię jądrową buduje się ok 5 lat, oczywiście wcześniej jest kilkuletnia papierologia i przygotowania, ale nasze władze miały na to już kilkanaście lat w które udało się w końcu wybrać miejsce na pierwszą taką elektrownię, a tu trzeba kilka takich obiektów zbudować i kilkadziesiąt małych. Niestety najnowsza władza nie za bardzo chce te elektrownie wybudować, ale to nic dziwnego bo Tusk w Koalicji Obywatelskiej ma Zielonych którzy po prostu nie chcą elektrowni jądrowych. Tak samo ich koalicjant PL2050, oni i Lewica wolą wiatraczki i fotowoltaikę, niestety to nie jest rozwiązaniem naszych problemów energetycznych.
Tu nie chodzi o to kto rządził dosłownie od PRL rządziły nami wiele partii i nikt nic z tym nie zrobił i dzięki temu mamy kryzys energetyczny
Ciekawi mnie jak to jest że w chinach budują elektrownie w 5 lat i mają w chuj tani prąd a w polsce to z 50 lat będą budowali a jak to wybudujemy to już będą elektrownie na kurwa chomiki czy nowy lepszy szajs.
Pakistan i Indie dostaz atomowki zeby sie brudasy sami wytlukli. Brytole probwali ich redukowac, ale sie nie dalo. Oni sa jak afryka i kroliki. Jest zarcie to sie mozna mnozyc
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów