Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko że Pakistan w przeciwieństwie do Polski ma broń atomową ..... Gówno kraj stać na utrzymanie tego szajsu a my nie umiemy zbudować jednej pierdolonej elektrowni atomowej od 70 lat ....
Ciekawi mnie jak to jest że w chinach budują elektrownie w 5 lat i mają w chuj tani prąd a w polsce to z 50 lat będą budowali a jak to wybudujemy to już będą elektrownie na kurwa chomiki czy nowy lepszy szajs.
Najwyższa inflacja w Azji, kosmiczne ceny energii, polityczne batalie, no i powódź która zalała 1/3 kraju
Ten tak wyszydzany Pakistan ma własny program atomowy, przeprowadzone wiele podziemnych wybuchów jadrowychoraz posiada prawie 200 głowic atomowych. Ma kilka elektrowni atomowych które stawia od 1972 roku. Gdzie jest Bulanda w tym czasie? Nawet własnych turbin wiatrowych nie potrafimy zbudować, o atomie nie wspomnę.
Typowo dla gównokrajów jak Rossija i reszta Azji (poza Japonią). Co trzeci kraj ma atom, program kosmiczny a ludzie zdychają z głodu na ulicach, bo władza ma w dupie potrzeby obywatela tylko liczy się prężenie "muskułów" z gliny. To jest ten wasz dupny rozwój? Kraj 240 mln, ~ PKB per capita 1600 USD /Polska 38 mln ludności - 18688 per capita. Dziękuję, wolę żyć w tej waszej zacofabej i zaściankowej Polsce!
Typowo dla gównokrajów jak Rossija i reszta Azji (poza Japonią). Co trzeci kraj ma atom, program kosmiczny a ludzie zdychają z głodu na ulicach, bo władza ma w dupie potrzeby obywatela tylko liczy się prężenie "muskułów" z gliny. To jest ten wasz dupny rozwój? Kraj 240 mln, ~ PKB per capita 1600 USD /Polska 38 mln ludności - 18688 per capita. Dziękuję, wolę żyć w tej waszej zacofabej i zaściankowej Polsce!
Ale nikogo nie obchodzi gdzie chcesz żyć. Tu chodzi o to, że pieniądze w gospodarkach niesocjalistycznych nie wydaje się na zasiłki i lepsze życie klasy najniższej a na dźwiganie państwa jako całości. Gdyby nie miliardy wydane na atom Pakistan (wraz z ich głodem i umieraniem na ulicy) już by nie istniał. Nie ma na świcie kraju w którym nie ma biedy bo ludzie zdychają na ulicach wszędzie - w Azji z głodu a w Europie czy w Ameryce najczęściej od uzależnień lub na własne życzenie.
Ciekawi mnie jak to jest że w chinach budują elektrownie w 5 lat i mają w chuj tani prąd a w polsce to z 50 lat będą budowali a jak to wybudujemy to już będą elektrownie na kurwa chomiki czy nowy lepszy szajs.
Bo nam Niemcy mówią, że nie możemy......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów