Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oszałamia mnie empatia tych ludzi. Wpierw patrzy jak go leją, a potem przejedzie obok. Już o całej ameryce która się temu przygląda nie wspominając. ile to jest tych filmów że przejeżdżają po amerykanach lezących na ulicy...
A myślisz w bolzdze obsranej gownem jest lepiej? Tu by go jeszcze okradli i wyruchali w dupe przed przyjazdem auta
Ha tfu
Jest znawca prawa? komu w tej sytuacji doklepią morderstwo tym co go bili czy temu co przejechał? bo jaka pewność, że gdy został rozjechany to jeszcze żył ?
Nie znam się na prawie zajebiście ale chyba powinna beknąć cała 3 tak pobicie, prawdopodobnie zabójstwo, nie udzielenie pomocy
Nie znam się na prawie zajebiście ale chyba powinna beknąć cała 3 tak pobicie, prawdopodobnie zabójstwo, nie udzielenie pomocy
Łącznie oczywiście z jebanym kierowcą, który go potrącił jak i z nagrywającym i wszystkimi debilami postronnymi, którzy nie udzielili żadnej pomocy sztywno leżącemu na jebanym przyjściu dla pieszych.
Jest znawca prawa? komu w tej sytuacji doklepią morderstwo tym co go bili czy temu co przejechał? bo jaka pewność, że gdy został rozjechany to jeszcze żył ?
W pewnym sensie , czarnuchy już za same ryje mają dożywocie
A myślisz w bolzdze obsranej gownem jest lepiej? Tu by go jeszcze okradli i wyruchali w dupe przed przyjazdem auta
Ha tfu
To kiepsko masz w domu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów