Komiks własnego autorstwa stworzony w zajebiście zaawansowanym programie graficznym o nazwie Paint
Komiks własnego autorstwa stworzony w zajebiście zaawansowanym programie graficznym o nazwie Paint
Mam ci szczawiu przypomnieć jak ci mordę zamknąłem na hardzie w jednym z tematów? Zmarszcz sobie freda chłoptasiu i nie podskakuj, bo za cienki w uszach jesteś na jakąkolwiek potyczkę na argumenty (którymi zresztą podeprzeć się nie potrafisz - i to niezależnie od tematu dyskusji w której nieudolnie starasz się udzielać).
@Kapitan
Zaczynasz trollowac?
Pajacu, czy to aby nie pierwszej wody hipokryzja, a moze glupota?
Pajaca to sobie w lustrze poszukaj - taka koleżeńska rada...
w Jednej sentencji zmagasz sie ze stereotypami, tylko po to aby wplatac sie w absurd. Mysl ty glupi polaczku co piszesz.
To jest komiks do kurwy nędzy. Komiks - dodajmy- lekko przesadzony. Nie zmagam się ze stereotypami tylko je CELOWO wykorzystałem. "Rozumisz" czy mam powtórzyć ?
Jak ktoś drwi z Murzynów i przypisuje im (WSZYSTKIM!) przymioty złodzieja, małpy czy robotę na polu bawełny to jakoś nie widać sznurka oburzonych sadoli. Gorzej jak ktoś ruszy jakąś świętość - religię, politykę czy chociażby stereotypy dotyczące łysych dresiarzy (sam nawiasem mówiąc jestem prawie że łysy i często paraduję dumnie w dresie i jakoś nie czuję się własnym komiksem dotknięty).
Hipokryzją jest udawanie kozaka i jeżdżenie po innych nacjach i wykorzystywanie dotyczących ich stereotypów, a oburzanie się gdy ktoś raczy zażartować z Polaków i ich przywar, uderzy w narodowe kompleksy, albo wykorzysta stereotypy nas dotyczące....
Spuście tą parę ludzie, bo się kompromitujecie...
Obrazek
Przypadek?
Przypadek?
Owszem, z MP zdarzają się troglodyci, którzy psują opinię tego ugrupowania, zresztą ich słychać najbardziej, ale wielu z nich to osoby naprawdę inteligentne o jasnych poglądach, których potrafią bronić, a przy tym naprawdę sympatyczne.
To, że pewien procent zachowuje się tak, a nie inaczej, nie uprawnia cię do wyciągania takich wniosków, jakie przedstawiłeś na obrazku. To nie typowy wszechpolak, tylko typowy debil.
Zupełnie jak z NSDAP/KPZR/PZPR*. Też się zdarzali troglodyci, ale wielu z nich to były osoby naprawdę inteligentne o jasnych poglądach, których potrafią bronić, a przy tym naprawdę sympatyczne.
To, że pewien procent zachowuje się tak, a nie inaczej, nie uprawnia nas do wyciągania takich wniosków, jak to, że są odpowiedzialni za II Wojnę Światową/Wielki Głód na Ukrainie/Mordowanie żołnierzy AK/ludobójstwo/wieloletnią okupację znacznego obszaru Europy*.
*niepotrzebne skreślić
Widzicie co tu jest napisane? Trochę dystansu kurwa!
znalazł sie ku...a kapitan, chyba miski na pomyje
Znalazł się kurwa sadol, co to nawet wulgaryzmy cenzuruje...
Mam ci szczawiu przypomnieć jak ci mordę zamknąłem na hardzie w jednym z tematów? Zmarszcz sobie freda chłoptasiu i nie podskakuj, bo za cienki w uszach jesteś na jakąkolwiek potyczkę na argumenty (którymi zresztą podeprzeć się nie potrafisz - i to niezależnie od tematu dyskusji w której nieudolnie starasz się udzielać).
Przypomnij bo nie pamiętam
edit : i kto komu zamknął mordę ?
Po tym poście zamknąłeś ryj i z pokorą przyjmowałeś zdanie innych.
Twórca obrazka to chyba jakiś stary spedalony żyd.....
Zapomniałeś dodać, że rozpylałem mgłę w smoleńsku i należę do loży masońskiej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów