Interpretacja kabaretu Łowcy.b współczesnych wywiadów w polskich stacjach telewizyjnych. Przede wszystkim TVP i TVN.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To i ja się wypowiem, bo też się nie znam. Jeżeli kiedykolwiek istniał jakiś polski kabaret dla ludzi inteligentnych, to był to nieodżałowany "Potem". Jako jedyni (sic!) nie robili skeczów bazujących na polityce, nie przeklinali. Pomysły na skecze brali z literatury, sztuki, historii. Bawili się z widzem prezentując własne interpretacje czy to wydarzeń historycznych, czy klasycznych dzieł. Niby podobne pomysły miało kilka kabaretów, ale po pierwsze było to przynajmniej dekadę później, po drugie " Potemy" od następców dzieliła przepaść. Ponadto mieli genialne piosenki, a seria "bajki dla potłuczonych" to klasyka polskiego skeczu.
Po rozpadzie próbowano reaktywacji "Potemów" pod nazwą "Hrabi", ze starego składu ostali się Kołaczkowska i Kamys, ale powiedzmy sobie szczerze, to już nie to samo.
Po rozpadzie próbowano reaktywacji "Potemów" pod nazwą "Hrabi", ze starego składu ostali się Kołaczkowska i Kamys, ale powiedzmy sobie szczerze, to już nie to samo.
Dzisiaj napisał/a:
Polska z humorem jest troche kurwa za 20 lat do tylu. Standupy to u nas niby nie nowosc ale 99.9% chujnia bo ludzie jesczze sie nie nauczyli... Familiada w USA czy UK to calkiem zabawny program - u nas ten zjebany pajac od 20 lat opowiada zajebiste kawaly Kiedys kabarety cos soba reprezentowaly, mialy jakies przeslanie, ukryty wątek... teraz to poprostu kupa gowna :/ zal...
Co ma 'stan dupy' do kabaretów?
[btw.. masz rację]
@Loaloa
no proszę - sadol bawi i uczy: nie wiedziałem, że Hrabi to szczątki Potemów. No, ale Hrabi dość stabilnie daje radę.
no proszę - sadol bawi i uczy: nie wiedziałem, że Hrabi to szczątki Potemów. No, ale Hrabi dość stabilnie daje radę.
a co jeżeli oni nie udają debili?
^^^^^ też wychowany na Potem, na Bajkach dla Potłuczonych. teraz ludzie nie śmieją się z kabaretów tylko rechoczą i ffs za prawdę powiadam wam - mam zajebiste poczucie humoru, ale te obecne kabarety _wyjątkowo_ rzadko powodują żebym się chociaż uśmiechnął... nie mówiąc o ryczeniu śmiechem...
Najpierw był Potem a teraz Hrabi. To są kabarety a nie to komercyjne gówno w TV.
Ci, którzy nie lubią, w większości znacznej po prostu nie rozumieją zajebistego, subtelnego przekazu.
Ich humor trzeba po prostu umieć ugryźć z innej strony.
Tu po raz kolejny uświadomili mi że są genialni
Ich humor trzeba po prostu umieć ugryźć z innej strony.
Tu po raz kolejny uświadomili mi że są genialni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów