📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą.
Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.
Kiedy wbili te sama igłę w oko, pacjent się zesrał.
Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.
Kiedy wbili te sama igłę w oko, pacjent się zesrał.
Czyli jest 5 negatywnych typów psychiki, a tylko jeden pozytywny, który żyje w zgodzie z Ziemią, Kosmosem i Bogiem? Ja oczywiście jestem tym negatywnym 5 bo jaram fajki jak lokomotywa...
Niesamowicie bzdurny filmik. Nie da się podzielić ludzi na 5 typów to ogromna generalizacja i wręcz porażająca ignorancja autora. Dobra teoria powinna umieć przewidywać skutki danych zachowań. Takich ludzi napędzają dziesiątki różnych przyczyn które dają dziesiątki różnych skutków. Osoba należąca do tego samego typu może się całkowicie inaczej zachowywać.
To jak niczym innym próba opisania ideału piękna u kobiety, istnieje zbyt wiele zmiennych.
Polecam poczytać trochę o psychologii to zobaczycie jak wielki i rozległy jest to temat opisujący ego,super ego itp. Jest wiele teorii i szkół pozwalających na opisanie osobowości (Teorie pola,czynnikowe,freudowskie,neopsychoanalityczne itp).
Ps. Ten opis wygląda gdyby sfrustrowany przedszkolak starał się kategoryzować ludzi (by zachować jakąś formę stałej i niezmiennej rzeczywistości, szukając spokoju egzystencjalnego) na podstawie swoich doświadczeń że żłobka
Ludzie mają skłonność do etykietowania i przyporządkowywania wszystkiego lecz rzeczywistość jest znacznie bardziej skomplikowana.
Im więcej wiesz tym bardziej głupi się stajesz.
To jak niczym innym próba opisania ideału piękna u kobiety, istnieje zbyt wiele zmiennych.
Polecam poczytać trochę o psychologii to zobaczycie jak wielki i rozległy jest to temat opisujący ego,super ego itp. Jest wiele teorii i szkół pozwalających na opisanie osobowości (Teorie pola,czynnikowe,freudowskie,neopsychoanalityczne itp).
Ps. Ten opis wygląda gdyby sfrustrowany przedszkolak starał się kategoryzować ludzi (by zachować jakąś formę stałej i niezmiennej rzeczywistości, szukając spokoju egzystencjalnego) na podstawie swoich doświadczeń że żłobka
Ludzie mają skłonność do etykietowania i przyporządkowywania wszystkiego lecz rzeczywistość jest znacznie bardziej skomplikowana.
crystaldragon napisał/a:
Im więcej wiesz, tym bardziej jesteś świadomy ogromu swojej niewiedzy - tak powinno być
crystaldragon napisał/a:
voidinfinity napisał/a:
Im więcej wiesz, tym bardziej jesteś świadomy ogromu swojej niewiedzy - tak powinno być
Wiem, że nic nie wiem...........Sokrates
Oto źródło waszych rozkmin
DrWhisky napisał/a:
Wiem, że nic nie wiem...........Sokrates
Oto źródło waszych rozkmin
Moje jest dużo bardziej precyzyjne.
Zresztą - "myślę więc jestem" - zatem coś już jednak wiemy
Nie ma to jak zawrzeć tak ogromny temat w 6-minutowym filmiku, ale to rusek więc musieli szybko kręcić bo procenty uciekały. Zresztą, człowiekowi ciężko ocenić samemu własny typ psychiki, bo skąd on wie, czy kierował się przy danym wyborze instynktem, czy czymś innym? Poza tym nie może sam obiektywnie "zrzutować" całości swojego życia w pewną oś czasu z zaznaczonymi momentami i objaśnieniami gdzie się czym kierował, bo jego intelekt i percepcja ulegają ciągle ewolucji, szczególnie jak powiedział @voidinfinity im więcej się dowiadujemy, tym wyraźniej widzimy, jak wiele jeszcze nie wiemy i się pewnie nigdy nie dowiemy.
PS: pierwszy raz się z tobą zgodziłem, trzeba to opić
PS: pierwszy raz się z tobą zgodziłem, trzeba to opić
Mi to wygląda na jakąś propagandę kościelną, która określa jedną prawidłową postawę (wiara w Boga, jedność z tym co stworzył Bóg) która każe Ci mieć instynkt ponad rozumem, żebyś czasem nie podważał istnienia stwórcy.
pierdolenie, nie oglądać..
streszczenie: wierz w boga, a reszta to jak horoskop - opowieść taka, żeby pasowała do każdego
streszczenie: wierz w boga, a reszta to jak horoskop - opowieść taka, żeby pasowała do każdego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów