Swoją drogą za zjebanie całej serii sezonem 8 powinni im jaja powyrywać. Już naprawdę wolałbym zaczekać żeby Martin dokończył książki a potem żeby to nakręcili bez scenariusza pisanego na kolanie przez gościa od kanapek chyba...
Swoją drogą za zjebanie całej serii sezonem 8 powinni im jaja powyrywać. Już naprawdę wolałbym zaczekać żeby Martin dokończył książki a potem żeby to nakręcili bez scenariusza pisanego na kolanie przez gościa od kanapek chyba...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekałem na finałowy sezon od momentu zakończenia sezonu siódmego. Serial, który tak długo się ciągnie chyba na koniec ogląda się już tylko po to, żeby zakończyć jakiś etap w życiu, a nie zmienić świat. No chyba, że to ja jestem pojebany, a nie ten milion osób, którym się świat obrócił do góry nogami.
Temat do kosza, typowi podbić pasek do piątki, pobić, obszczać i do rowu.
Parafrazując znaną kpinę z minionej epoki: odpalam telewizję, tam gra o tron. Włączam radio, tam gra o tron. Boję się zaglądać do lodówki
Parafrazując znaną kpinę z minionej epoki: odpalam telewizję, tam gra o tron. Włączam radio, tam gra o tron. Boję się zaglądać do lodówki
Spokojnie otwieraj lodówkę tam nie ma gry o tron - tam siedzą bracia Sekielscy
Akurat ksiazki sa napisane tak ze przyjemnosc z ich czytania jest podobna do oplacania podatkow w naszym pieknym kraju, wiec darujmy sobie gloryfikowanie prozy Martina... Do tego dodajmy beznadziejne polskie tlumaczenie i mamy prawdziwy koszmar. Serial zaczal z grubej rury łamiać wiekszosc owczesnych standardow i to było jego silą. Niestety od powiedzmy 5 sezonu mamy rownie pochyłą i nie zanosi sie na poprawe sytuacji. Sprawdza sie tu zasada ze wszystko co ma wiecej jak 3 sezony kończy jako gniot.
A próbowałeś czytać czy tak se pierdolisz żeby pierdolić? Bo jak dla mnie książka jest napisana zajebiscie i czyta się ją doskonale. A serialowy 4 i 5 sezon to jedne z najlepszych. A i o Breaking Bad czy Rodzininie Soprano też powiesz że gniot po 3 sezonie? Powtarzasz utarte bzdury a chuja tam wiesz..
Ta petycja ma głównie na celu wyrażenie niezadowolenia z tego jak nakręcono sezon ósmy. Dziwne, że komuś trzeba to tłumaczyć.
Co ty nie powiesz Sherlocku? Przecież to jest jasne...
A poza tym jakby mnie to interesowało...
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Swoją drogą za zj***nie całej serii sezonem 8 powinni im jaja powyrywać. Już naprawdę wolałbym zaczekać żeby Martin dokończył książki a potem żeby to nakręcili bez scenariusza pisanego na kolanie przez gościa od kanapek chyba...
Nie wiesz czy Martin nie popłynie jeszcze bardziej w książce, ale fakt, ten sezon jest sam w sobie żałosny i trochę psuje serial postrzegany jako całość.
Wypierdalać z tą Grą o Tron. Wszędzie kurwa jebana GRA O TRON! Otwieram sracza - gra o tron. Reklama Google'a? GRA O TRON. Idę się wysrać - gra o tron, otwieram lodówkę - gra o tron! Zaglądam narzeczonej w cipę, a tam GRA O TRON! Jebać ten jebany serial! Ileż kurwa można? Wszystko ma swoje granice do jasnej cholery! A tak poza tym to jaranie się grą o tron to pedalstwo, a Lannisterowie i Starkowie to ciota, kurwa, pedał, homoś, ciągodrut, męska kurwa i chuj.
Tylko się nie zesraj, i wypieprzaj z tą kolekcją własną ty częścio roweru.
Zawsze mnie zadziwia jak można się wkręcić w serial aż tak, żeby taki komentarz dojebać. Wielcy filmowcy heh. Fanii. Kurwa nigdy nie mogłem pojąc jak można być fanem kogokolwiek, a co dopiero serialu czy książki. Multum lepszych fantasy historii napisanych było. A tutaj spuszczanie się bo zjebali mi książkęęęę. Spoko, każdy ma swój świat, ale takiego spierdolenia nie rozumiem i raczej nie zrozumiem nigdy. Czysta rozrywka, jak przy filmach marvela, a ludzie potrafią się o to na necie kłócić jak o coś ważnego w życiu... Parafraza kurwa" To tylko jebany , wymyślony serial, a Ty zachowujesz się jakbym Ci zajebał matkę... Idę się odlać bo nie mogę na to patrzeć."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów