📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaaaa, on powiedział nolmalnie "kulwa"
mój kumpel słyszał jak jeden z nich na ulicy zrobił nawet "puk"
doskok napisał/a:
jaaaa, on powiedział nolmalnie "kulwa"
po prostu się wkurwił na debila który nie zna przepisów, ile jest takich co nie znają chociażby podstaw kierowania ruchem
Dziwicie mu się? Jak 99% kierowców jak widzi policemena kierującego ruchem nie ma pojęcia co robić. A to wystarczy znać jedną zasadę. Jak stoi bokiem to jedziesz, jak stoi tyłem lub przodem stoisz. Ale nie, barany zaraz panika, bo raz ze nie wiedzą o co chodzi a dwa jeszcze widzą policjanta to już w ogóle się mieszają!
Piwko dla policjanta, za kierowanie ruchem. Nie to co ostatnio u mnie w gdańsku - stoje w korku pół godziny, bo TIR się rozjebał na skrzyżowaniu, a policjanci zamiast kierować ruchem, usprawnić to jakoś to się stoją i gówno robią.
tak sobie myślę, kiedyś będziesz sobie chciał zgwałcić jakąś laskę, wrzucisz ją do krzaków, a tam nawet wróbel będzie miał kamerkę samochodową w dupie i będziesz w sieci
I dobrze. Ten co blokował ruch pewnie chciał obejżec sobie wypadek i sprawdzić czy na pewno jego kamerka wszystko rejestruje. Jebane szeryfy, czym gorszy kierowca tym droższy rejestrator
Moje miasto! Takie piękne!
Prawidłowa reakcja zdrowego człowieka, próbuje rozładować korek a debil stoi i patrzy się jak w święty obrazek to co miał powiedzieć? "Czy szanowny pan byłby łaskawy w końcu ruszyć, ponieważ stoję do pana bokiem i według przepisów może pan już jechać i nie blokować przejazdu samochodom stojącym za panem"?
eunstachy napisał/a:
Piwko dla policjanta, za kierowanie ruchem. Nie to co ostatnio u mnie w gdańsku - stoje w korku pół godziny, bo TIR się rozjebał na skrzyżowaniu, a policjanci zamiast kierować ruchem, usprawnić to jakoś to się stoją i gówno robią.
W całym trójmieście to ogólnie jest rosja na drogach.
Jeździłem po całej Polsce i nigdzie się tak nie nawkurwiałem na debili na drogach, bez umiejętności i kultury.
Za każdym razem jak w wakacje wyjeżdżam z pomorza to zostawiam ten kurwidołek z radością.
Ogólnie województwo piękne, tylko sporo ludzi tu popierdolonych mieszka.
Ale co cię dziwić, skoro tu Platforma ma największe poparcie.
Ta już chciałem napisać moje miasto takie piękne, ale kolega ubiegł Z jakiego osiedla?>
Za nagrywanie w pionie powinni ucinać oba kciuki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów