📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy to jakis kibel dla pedałow ze wszystkie sracze obok siebie?
Że też czarni noszą białe koszulki, przecież to rasizm i KKK też chodziły na biało.
na moje oko to albo sracz w zakładzie psychiatrycznym albo zoo ewentualnie więzienie czyli małpy w swoim żywiole.
Artur Szpilka jest dobrym mordobijem, po prostu trener odurza go zawsze narkotykami przed walką za zgodą pierdzioszka, tzn. jego kobiety, dlatego potem wychodzą te walki jak wychodzą
voodoo_16 napisał/a:
czy to jakis kibel dla pedałow ze wszystkie sracze obok siebie?
próba cywilizowania; kible dla zwierząt...
Ja naprawdę nie rozumiem czego się ludzie Szpilki uczepili. Jego model biznesowy jest genialny w swojej prostocie. :
1. Wyjść na ring,
2. Przyjąć parę strzałów.
3. Upaść na ring w miarę szybko zanim go przeciwnik zbytnio uszkodzi.
4. Skasować szmalec.
Jeśli by tak policzyć ile razy dostał w łeb i ile kasy za to dostał. To pewnie za każdą lepe na ryj skasował tyle ile wynosi roczna pensja pracownika Biedronki.
1. Wyjść na ring,
2. Przyjąć parę strzałów.
3. Upaść na ring w miarę szybko zanim go przeciwnik zbytnio uszkodzi.
4. Skasować szmalec.
Jeśli by tak policzyć ile razy dostał w łeb i ile kasy za to dostał. To pewnie za każdą lepe na ryj skasował tyle ile wynosi roczna pensja pracownika Biedronki.
Pan_Cernik napisał/a:
"Jeśli by tak policzyć ile razy dostał w łeb i ile kasy za to dostał. To pewnie za każdą lepe na ryj skasował tyle ile wynosi roczna pensja pracownika Biedronki".
I za kilka lat zobaczysz Szpilę reklamującego jakieś tanie gówno bo kasa się skończyła a nie wygląda na kogoś kto potrafi dobrze zalokować zarobiony szmal. I stawiam, że jego baba odejdzie z pokaźną częścia jego majątku.
bercisko napisał/a:
I za kilka lat zobaczysz Szpilę reklamującego jakieś tanie gówno bo kasa się skończyła a nie wygląda na kogoś kto potrafi dobrze zalokować zarobiony szmal. I stawiam, że jego baba odejdzie z pokaźną częścia jego majątku.
Nie napisałem że plan biznesowy Szpilki obejmuje inwestowanie zarobionych pieniędzy
Ale on nie pierwszy i nie ostatni tak skończy.
Weź na ten przykład Tysona. Przez jakiś czas był najlepiej zarabiającym sportowcem na świecie. A teraz co? Bankrut.
A tak poza tym. To raczej nikt nie bierze Szpilki do gali za jego wartości sportowe, tylko właśnie za jego medialność.
Każdy wie że i tak on dostanie wpierdol, a pomimo to i tak ludzie chcą to zobaczyć. No i za to płacą organizatorowi.
A przecież o to chodzi. Kasa musi się zgadzać
no i standardowo...ale tam musi jebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów