mwaski napisał/a:
Prawackim ścierwom kwiczącym na forum taki drobiazg jak fakty przecież nie może przeszkadzać
Ja jestem prawakiem i za każdym razem jak slysze pierdolenie jakie Ukraińce złe to ich bronie. Także nie bądz typie zjebem i patrz ponad podziałami, tak jak twoja lewicowa kultura uczy.
Pozdrawiam
Arashi91 napisał/a:
Braki w wiedzy historycznej i tej dotyczących tego co się obecnie dzieje na świecie to jedno. Brak zdrowego rozsądku to drugie. W ramach typowego dla nas pozerstwa hurtem przyjęliśmy miliony ludzi. Bez żadnego planu, weryfikacji tych osób, zaplecza, aby się nimi zająć. Po prostu z dupy. Z dnia na dzień nasz zbankrutowany, niewydolny i skorumpowany system dostał w mordę sierpem, po którym się nie podniesie. Do tej pory mieliśmy problemy z upchnięciem polskich dzieci w szkołach, żłobkach. Jakie mieliśmy kolejki do lekarzy? Teraz dopiero się zacznie. Ich dzieci nie szczepione nawet na podstawowe choroby posyłane są bez badań do zdrowych grup polskich dzieci. A, że w Polsce moda na antyszczepionkowe foliarstwo ma się super, to młodsze roczniki często nie są szczepione i cyk - taki ksztusiec w niebo wzięty. System jebnie to i naród przejrzy na oczy - szkoda tylko, że za późno. Mówicie "wysyp trolli putina". Putin rozegrał temat koncertowo - to nie przypadek, że granica polsko-ukraińska nie została zablokowana. W tej chwili rozegrał się standardowy scenariusz - zalano jeden kraj milionami obywateli innego - de facto kładąc grunt pod totalną destabilizację obydwu. My już z Ukraińcami dwa razy dzieliliśmy państwo. Wygooglujcie sobie jak to się dla nas skończyło. Śmialiśmy się z zachodu, z Emiratu Niemiec i Kalifatu Szwecji, a za chwilę będziemy mieć Polską Sicz. Do tego jeszcze w głównym ścieku zapanowała proukraińska histeria i nie wolno palcem kiwnąć nawet jak przekraczają wszelkie granice., bo z automatu dostaje się metkę ruskiego onuca. Nigdy nie przestanie mnie fascynować polska głupota.
Ta wszyscy umrzemy, a katastrofa demograficzna załatana dziećmi Ukraiskimi to generalnien też chujnia. Ciekawe czemu chcieliśmy ściagać ludzi z filipin do prac. BraK kurwa słow na was po prostu, ludzi którzy nie widzą szerszej perspektywy. Albo dojebujecie się tutaj do tego, że im dajemy hajc, albo do tego, że mają pieniądze. W prostych słowach, to są ludzie, ludzie to jest zasógb, akurat Ci przez jakiś czas będą generować głownie koszty, ale logicznym jest,, że jak masz 4 miliony więcej ludzi to potrzeba sklepów, chleba, produkcji, a więc miejsc pracy,, a więc rośnie pkb czyli rośnie kraj. Ale nie generalnie to zajebmy Ukraińców, i przy okazji z 8 milionów Polaków, bo mniej ludzi to lepiej. debile.
A i tak na koniec, mam wyjebane czy to Ukraińcym czy filipińczycy, czy szwedzi czy kurwa murzyni. Póki końcowo będą pracować, to niech przyjeżdzają.