Dot napisał/a:
nie jestem za, nie jestem przeciw,
czyli nie masz własnego zdania, bo:
a) nie posiadasz elementarnej wiedzy politycznej, dotyczącej rozgrywek mocarstw i roli państw z gówna w tychże
b) masz jakiekolwiej pojęcie na temat polityki najwyższczego szczebla, ale boisz się wyrażać swoje poglądy, żeby nie narazić się na oddziaływanie słynnej lewicowej tolernajci, która bezwględnie gnoi przejawy niezależnego myślenia
Tak czy siak będziesz dymany przez establishment, który zarzucił strach przed mitycznym wirusem na rzecz nienawiści do Putina. Źródło NWO z rolą społeczeństw sprowadzonych do rang bydła zagrodowego, sterowanego centralnie przez media, pozostaje niezmiennie Wall Street i wąska grupa magnatów finansowych.
Teraz zadaj sobie kilka prostych:
Dlaczego z dnia na dzień zniknęła z mediów i życia społecznego pandemia na rzecz propagandy wojennej i zmasowanej dezinformacji ?
Dlaczego na tym gównianym portalu jest oddzielna sekcja "wojna na Ukrainie" bez możliwości odniesienia się do szamba tam zamieszczanego ?
Dlaczego na życzenie USA mam nagle pałać miłością do ukraińców, skoro nie tak dawno temu w bestialski sposób wymordowali setki tysięcy Polaków na Wołyniu i już zupełnie niedawno ogłosili rok 2022 rokiem Bandery i UPA ? (paradoksalnie nawet na sadolu jeszcze przed inwazją prawie NIKT tutaj nie lubił Ukraińców)
Dlaczego po raz pierwszy w historii ludzkości leczenie grypy polega na emisji obligacji państwowych i zadłużenie narodów europy na dwa pokolenai do przodu ?
KTO konkretnie korzysta na pandemii (mniej pracy, więcej kasy, profity polityczne itd.) KTO konkretnie korzysta na trzymaniu MAS w poczuciu permanentnego zagrożenia ?
KURWA ZACZNIJCIE W KOŃCU MYŚLEĆ