18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Tytuł
mrrr... rrrr... rrrr... • 2011-01-23, 14:09
Co oznacza mgr inż. ?

Mogę Gówno Robić I Nieźle Żyć.

XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
jaroo39 2011-01-23, 15:35 23
A od dupy strony: Żebyś Niewiem Ile Robił Gówno Masz
Zgłoś
HeroDildo 2011-01-23, 16:14 13
Co oznacza czkss?

Co Za Kurwa Stary Suchar
Zgłoś
piroman88 2011-01-23, 19:19 1
starsze niż internet
Zgłoś
RozpierdoleCiRyj 2011-01-23, 20:07 1
co to znaczy nbpsld?

niewiem...
Zgłoś
r................0 2011-01-24, 0:40 3
ten kawał po raz pierwszy usłyszała moja stara od instruktora dinozaura na którym zdawała prawko
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2011-01-24, 3:06 3
Mgr inż. w Polsce po studiach oznacza bezrobotny.
Zgłoś
vass 2011-01-24, 3:55 1
Mgr. to dla mnie magazynier
Zgłoś
~tip.top 2011-01-24, 7:46
vass, albo Murgrabia

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Dildo 2011-01-29, 11:02
albo magister albo inżynier
Zgłoś
U................n 2011-01-29, 11:18 18
Pewnemu profesorowi matematyki zepsuł się kaloryfer. Nie wiedział jak to naprawić, więc wezwał hydraulika. Ten chwilę postukał i naprawił. Profesor jak się dowiedział ile ma zapłacić, mina mu zrzedła.
- Panie majster. Dlaczego to tyle kosztuje?
- To jest dużo?
- To pół mojej pensji.
- Gdzie pan pracuje?
- Jestem pracownikiem naukowym na wydziale matematyki.
- Panie, przyjdź pan do nas. Tygodniowy kurs i naprawia pan kaloryfery. Tylko nie przyznawaj się pan do wykształcenia. Skończył pan 7 klasę i nic więcej. U nas tylko takich przyjmują.
Profesor poszedł na kurs i zaczął pracować. Po roku szefostwo zarządziło podnoszenie kwalifikacji i wszyscy musieli skończyć podstawówkę. Na pierwszej lekcji matematyki profesor został przywołany do tablicy. Kazano mu napisać wzór na pole koła. Niestety jak na złość zapomniał go. Wyprowadza więc go. Pisze, pisze i ma wynik: P= - pi*r^2. Błąd, pole nie może być ujemne. Sprawdza obliczenia, wszystko dobrze. Odsuwa się od tablicy, a z sali słychać szepty kolegów:
- Zmień granicę całkowania... zmień granicę całkowania
Zgłoś
Nemayu 2011-01-29, 12:02
Moją reakcją na większość dowcipów na tej stronie było minimum uśmiechnięcie się, ale po przeczytaniu tego czegoś poprostu zrobiło mi sie żal autora.
Zgłoś
P................k 2011-01-29, 12:07
@up
Dałeś jeszcze większy suchar i do tego jeszcze starszy niż ten, pod który założono ten wątek. Wstydź się.
Zgłoś
husarz_ 2011-01-29, 12:28
Dildo napisał/a:

albo magister albo inżynier

rozwin
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2011-01-29, 12:38
Nemayu napisał/a:

Moją reakcją na większość dowcipów na tej stronie było minimum uśmiechnięcie się, ale po przeczytaniu tego czegoś poprostu zrobiło mi sie żal autora.

Jeżeli naprawde ubolewasz nademną, prześle ci numer mojego konta liczę na wsparcie, chociaż finansowe

XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów