18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2019-04-21, 13:16 4
jedna połówka z połykiem a druga wypluwa...
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-04-21, 13:35 1
Nie trzeba być szelmą by mieć szelmowski uśmiech
Zgłoś
Byku35 2019-04-21, 13:44
każda taka sama

także młodziaki ten
ino ruchać i nie angażować sie
Zgłoś
Aerthis 2019-04-21, 17:58 9

Zgłoś
mazga50 2019-04-21, 18:07 1
Uśmiecha się jakoś półgębkiem...
Zgłoś
kaczmarzgr 2019-04-21, 19:26 2
Dopadło mnie kiedyś gówno pod tytułem porażenie nerwu twarzowego Wyglądało identycznie, tyle że pojawiło się dość nagle i nieoczekiwanie. Jedna połowa twarzy ok, druga nie działała do tego stopnia, że musiałem palcem domykać oko jak chciałem mrugnąć. Prowadzenie samochodu po zmroku - przejebane! Jedzenie i picie z pochyloną głową, bo przez niedomknięte usta wypadało Tydzień czekałem, aż cokolwiek zaczęło mi się poprawiać. Całość trwała niecały miesiąc. A wszystko najprawdopodobniej przez klimatyzator, który w biurze wieje na mnie z boku.

Raczej nie polecam
Zgłoś
C................I 2019-04-21, 20:31
Ze znieczuleniem czy bez - ryj niewyjściowy...
Zgłoś
~Beny 2019-04-21, 20:38 1
kaczmarzgr napisał/a:

Dopadło mnie kiedyś gówno pod tytułem porażenie nerwu twarzowego Wyglądało identycznie, tyle że pojawiło się dość nagle i nieoczekiwanie. Jedna połowa twarzy ok, druga nie działała do tego stopnia, że musiałem palcem domykać oko jak chciałem mrugnąć. Prowadzenie samochodu po zmroku - przejebane! Jedzenie i picie z pochyloną głową, bo przez niedomknięte usta wypadało Tydzień czekałem, aż cokolwiek zaczęło mi się poprawiać. Całość trwała niecały miesiąc. A wszystko najprawdopodobniej przez klimatyzator, który w biurze wieje na mnie z boku.
Raczej nie polecam

Ciesz się, że wróciło do normy, bo to dziadostwo potrafi czasem tak powyginać, że nawet leczenie i zabiegi nie pomagają i paraliż zostaję na stałe.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
felek666 2019-04-21, 21:55
prawdziwy joker z batmana, tylko ją pomalować
Zgłoś
Bedejot 2019-04-21, 21:57
Potrzebuję coś takiego
Zgłoś
mieszalniapasz 2019-04-21, 23:10 7

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
jawamen 2019-04-22, 8:57
Jak Sylvester Stallone
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów