📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ukradną za kilka tysięcy, zniszczenia na kilka tysięcy, a paser da im kilka stów na ćpanie.
Kurwa... Już myślałem, że sprzedawcą wyjdzie z M4 z zaplecza. Szybka seria i gości nie ma.
Obok tryskaczy p-pożarowych, powinny być miotacze ognia. Personel do schronu, a resztę spalić albo zagazować...
To jest aż wręcz nie możliwe że na raz w jednym miejscu zebrało sie tylu chętnych do wspólnej pracy. Szacun za to że kupili sobie młotek. Już widze argumenty w domu.... kochanie na co ci młotek? aaaa prace znalazłem kotku. Jutro pierwszy dzień ale już potem nigdy nie bedziesz musiała pracowć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów