📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tłumaczę:
zmywarka od kierowania krzyczy:
wyciągaj tego gówniaka zanim mi alusy krwią pochlapie !!!!!
zmywarka od kierowania krzyczy:
wyciągaj tego gówniaka zanim mi alusy krwią pochlapie !!!!!
Halman napisał/a:
oczekiwany zlot zapłakanych ojców
a to prawda - od kiedy mam dzieciaka, ciężko patrzeć na nagrania z końcówki.. za to lot małego chińczyka pierdolniętego przez telefon mi się nawet podobał
Jedna pizda lezie środkiem drogi, a druga pizda za kierownicą. To nie mogło się inaczej skończyć.
Za kierownicą debil, ale matka wcale nie lepsza. Jakby szła ta durna pizda bokiem i pchała dzieciaka przed sobą jak należy to zapewne nic by się nie stało. Zresztą wydaje mi się, że dziecko nie było w ogóle zapięte w wózku, dlatego tak łatwo wyleciało i skończyło pod samochodem.
turor napisał/a:
zmywarka od kierowania krzyczy
Przecież w 00:41 zza kierownicy wysiada jakiś koleś.
Zapierdalaj z wózkiem środkiem drogi, co złego może się stać? Te żółtki jednak nie takie mądre...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów