📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pizdus napisał/a:
Ukraińskie też jebać
A od kiedy Ukraińcy nie są ruscy? To takie same zawszone bydlo jak Rosjanie
NataliaW napisał/a:
A od kiedy Ukraińcy nie są ruscy? To takie same zawszone bydlo jak Rosjanie
Pizdus napisał/a:
Ukraińskie też jebać
Pedały jakieś.
Nie ma to jak w domu, co? Mieszkam w centrum i jak wychodzę do tego sklepu z logo czerwono czarnego robaka nie słyszę polskiego, słyszę rusko ukraińskie poplątanie, kolejki nagle sa takie ze wszystkie kasy pracują, bo 4k+ się dostało i można wywalić zakupy na pół taśmy, ustawić się nie potrafią, dzieci dra mordy, młodsze penery nawalone i tak samo drą mordy bo co tu się wstydzić przecież nie jestem u siebie, mieszkania w centrum dostają i słychać tylko jak się kłócą, stara drze mordę, stary też, a później leci gówno muzyka
Możnaby powiedzieć, że typ z czerwonego sam sobie spuścił wpierdol
Uwaga Sadole ciekawostka na dziś.. Jak łatwo odróżnić Ukra od Ruska?
Ukr mówi "SZO" a Rusek "SZTO".
Ukr mówi "SZO" a Rusek "SZTO".
jebać ruskie bydło i tyle w temacie. Ukraińcy są ok. Pełno tu ruskich trolli uważajcie. Próbują się oczyścić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów