Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękny dowód, że obowiązkowe ubezpieczenie OC to dobra rzecz.
Boże. Kolejny niewolnik. Czemu nie zmusić jeszcze na przykłąd pracowników, zeby płącili za ubezpieczenie sprzętu na którym pracują w fabrykach.
Ubezpieczyciel powinien się na tępego skurwiela wypiąć i niech z własnej kieszeni płaci.
Kolejny kurwa. To po to płaci, żeby ubezpieczalnia nieponosiła żadnego ryzyka tylko ruchała ludzi przy owacji takich komuszkóf jak ty?
Boże. Kolejny niewolnik. Czemu nie zmusić jeszcze na przykłąd pracowników, zeby płącili za ubezpieczenie sprzętu na którym pracują w fabrykach.
Kolejny kurwa. To po to płaci, żeby ubezpieczalnia nieponosiła żadnego ryzyka tylko ruchała ludzi przy owacji takich komuszkóf jak ty?
Pierdolisz, jakbyś w ubezpieczeniach robił...
Najpierw naucz się pisać po polsku.
hahahaha niewolnik xD jprd co za Typ
mi OC i AC uratowało nie raz dupe i nie raz uratuje ... a jak sie da na tym zarobić to masz racje mogę być niewolnikiem
Kolega jak rozumiem jeździ bez OC? No to ciekawe jak będziesz cieniutko piszczał jak spowodujesz wypadek
Boże. Kolejny niewolnik.
Wiedziałem, że jakiś debil się znajdzie z takim tekstem. Jeżeli dla Ciebie to niewolnictwo, to zaszokuję Cię.
Gdyby OC było dobrowolne też bym płacił. Kurwa niewolnik-ochotnik.
Czemu? Każdemu może zdarzyć się błąd, rozjebię komuś auto, mam to w dupie, ubezpieczyciel zapłaci, bez OC zrobią mi regres.
Reasumując pierdolnij się w łeb...
Posłuchajcie i nauczcie się w końcu czegoś.
Jak zajrzyjcie do swojego ubezpieczenia to zobaczycie, że jest tam taka mała wzmianka o ograniczeniu ubezpieczenia (najczęściej ok. 1 mln euro) . Jeżeli koszta są większe to ubezpieczyciel nie odpowiada, a wtedy pieniążki Pan kierowca lawety może ściągać ze sprawcy, czyli z Was pozdrawiam
Jak zajrzyjcie do swojego ubezpieczenia to zobaczycie, że jest tam taka mała wzmianka o ograniczeniu ubezpieczenia (najczęściej ok. 1 mln euro) . Jeżeli koszta są większe to ubezpieczyciel nie odpowiada, a wtedy pieniążki Pan kierowca lawety może ściągać ze sprawcy, czyli z Was pozdrawiam
Skąd wiesz, że większość tego nie wie Sherlocku? Milion euro to ponad 4mln zł. Czy można zrobić większą szkodę? Można.
Ale ryzyko takiej szkody jest tak minimalne, że pomijalne.
Miotało nim jak Natankiem na kazaniu
...albo twoją starą, jak wypędzali z niej Szatana.
...albo twoją starą, jak wypędzali z niej Szatana.
Widze ze wzbiles sie na wyzyny intelektu, a teraz idz i zapierdalaj w biedronce na kasie czy tam na wózkiem widłowym w magazynsie psia końcówko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów