Birmingham
Birmingham
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smieszne, bo oni tam nie moga miec nawet scyzoryka, nie mowiac o broni palnej, paralizatorze, czy gazie. To sie rozgniataja samochodami teraz. Ciekawe, czy samochodow tez im postepowy Rysi'ek zSuwalk zabroni?
Co masz do Suwałk? Co ty w ogóle tworzysz Co? Prawo w UK tworzą anglicy.
Jprdl ale sadol To dno intelektualne
Smieszne, bo oni tam nie moga miec nawet scyzoryka, nie mowiac o broni palnej, paralizatorze, czy gazie. To sie rozgniataja samochodami teraz. Ciekawe, czy samochodow tez im postepowy Rysi'ek zSuwalk zabroni?
jebane cygany czy inny ściek ?
mam nadzieje że nie przeżył a kierowca uniewinniony....
Jak samochód odjechał To nie widać nigdzie ciała. Pewnie uciekl
Ty tak na poważnie? Czy po prostu jesteś skończonym debilem?
Ty tak na poważnie? Czy po prostu jesteś skończonym debilem?
jest skonczonym debilem. Seba potwierdzi, a Rado ma na to papier.
Mój kolega bywał tam w latach 90-tych zawsze mówił że to flegmatyczny spokojny aż nudny kraj. A teraz proszę bardzo wystarczyło wpuścić trochę bydła i dać im socjal iiii zrobiło się jak na dzikim zachodzie. Jeszcze dekada i u nas będzie to samo zwiększają socjal tworzą pokolenia patoli i brakuje tylko patoli z innych stron świata aaaaa już mamy uchodźców z ukrainy zachodniej
Gdzie dokładnie twój kolega przebywał? Na Handsworth (to getto gdzie ten fimik był kręcony) były zamieszki na tle rasowym już w 1985. Cały kraj nie wygląda jak jego najgorsze miejsce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów