Syryjska matka z dzieckiem ubogaca kulturowo miejski krajobraz stolicy tysiącletniej rzeszy - Berlina.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak to jest kiedy za kibel trzeba placic. nie kazdego stac na taki luksus.
JPablo napisał/a:
Co za dzicz ...
Nie rozumiem ludzi którzy tak mają nasrane że nie wstydzą się czegoś takiego, do tego w dziejach internetu gdzie wiadomość może okrążyć świat w ciągu jednego dnia a nawet szybciej
W czego dziejach? ty myślisz że te dzikusy wiedzą że coś takiego jak internet istnieje?
@up wejdź na harda... całkiem sporo materiału już nam dali
Kupa jak kazda inna. Gdzies tu widzialem podpis. " jak czegos nie wolno a sie bardzo chce to mozna "
A tak serio to morde bym mi tam wsadzil
A tak serio to morde bym mi tam wsadzil
mógłbym napisać coś w stylu, że to element ich kultury ale przecież wszyscy to wiedzą
damian15snk napisał/a:
... A tak serio to morde bym mi tam wsadzil
@damian15snk - morde byś se wsadził w ciapate gówno? Masz fantazję synku...
dzika Afryka już graniczy z Polską
kurwa mój pies ma większe poczucie wstydu bo np jak jest u mnie grill to nie załatwia sie przy ludziach tylko idzie za choinke na sam tył ogrodu i wraca
Czytała Krystyna Czubówna.
Mała zmiana- teraz najlepsze kasztany są w Berlinie, a nie na Pigalaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów