Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skąd wiadomo ze to w Norwegii... Dla mnie brzmi jak Szwedzki
Według podpisu skąd wziąłem nagranie to miała być Norwegia. Ale to oczywiście mógł być błąd, ręki za to nie dam. Jak znajdę więcej info na temat tej sytuacji to wrzucę w komentarzu.
Przede wszystkim to tutaj napastnik jest biały. Domniemanie, że jest imigrantem jest bez sensu.
Biały lub śniady.
A widziałeś tam jakieś zorganizowane protesty przeciw takiej polityce? Nie. I nie zobaczysz.
Dają się robić jak leci.
Milczenie jest oznaką zgody.
W sensie, że my nie dajemy się robić? No tak. U nas drogi są ze złota, w rzekach płynie mleko, a na straży praworządności i moralności stoi dumna husaria. Politycy próbują łamać prawa obywateli, ale dumny Polak jednym głosem mówi "nie" i wszyscy na całym świecie go słuchają. Takim to jesteśmy potężnym narodem.
Jest jeszcze druga opcja. Mamy tak chujowe warunki do życia, że żaden idiota nie będzie się tu pchał. A jeśli faktycznie przyjadą, to Polak jak zwykle chuja zrobi.
A widziałeś tam jakieś zorganizowane protesty przeciw takiej polityce? Nie. I nie zobaczysz.
Dają się robić jak leci.
Milczenie jest oznaką zgody.
Wtedy to nie są protesty tylko marsze neonazistów...
Protestować mogą jedynie lewoskrętni, wtedy to jest nowoczesne i równościowe
W sensie, że my nie dajemy się robić? No tak. U nas drogi są ze złota, w rzekach płynie mleko, a na straży praworządności i moralności stoi dumna husaria. Politycy próbują łamać prawa obywateli, ale dumny Polak jednym głosem mówi "nie" i wszyscy na całym świecie go słuchają. Takim to jesteśmy potężnym narodem.
Jest jeszcze druga opcja. Mamy tak chujowe warunki do życia, że żaden idiota nie będzie się tu pchał. A jeśli faktycznie przyjadą, to Polak jak zwykle chuja zrobi.
No i skąd ta agresja? Czy ktoś napisał, że u nas jest chociażby średnio na jeża?
U nas jest powoli to samo. Są duże grupy wpływów próbujące manipulacją wciskać retorykę, że pewne grupy społeczne z jakichś bliżej nieustalonych i motywowanych emocjonalnie względów są przez nas poszkodowane i należy im się z tego tytułu możliwość bezkompromisowej i bezdyskusyjnej ingerencji w ład społeczny, oraz amnestia i wyrozumiałość, jak gdyby rzekome uciskanie ze strony wyselekcjonowanych starannie grup-celów uniemożliwiało im normalne, a tym bardziej praworządne i społecznie akceptowalne zachowania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów