Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chociażby ich całe dnie napierdalali to jak przyjdzie co do czego to wybiorą jakieś tęczowe gówno do rządu i refuges welcom, więc cieszą mnie takie materiały.
Bo jest gigantyczna przepaść między ilością komunikatów indoktrynacyjnych z tub propagandowych, a przemocy.
Zobacz, że dzięki mediom, a właściwie właścicielom mediów wiadomego pochodzenia Breivik jest białym nazistą i zwyrodnialcem, a jakiś ciapaty zamachowiec ofiarą rasistowskiego systemu, który doprowadził go do choroby psychicznej. Zamiast obu nazwać po imieniu, to się robi takie myki.
Za oceanem zwykły kryminalista jest świętym i co rusz dodają nowych.
Jesteśmy z ręką w nocniku po łokieć, a jeszcze się nie obudziliśmy.
Bo jest gigantyczna przepaść między ilością komunikatów indoktrynacyjnych z tub propagandowych, a przemocy.
Zobacz, że dzięki mediom, a właściwie właścicielom mediów wiadomego pochodzenia Breivik jest białym nazistą i zwyrodnialcem, a jakiś ciapaty zamachowiec ofiarą rasistowskiego systemu, który doprowadził go do choroby psychicznej. Zamiast obu nazwać po imieniu, to się robi takie myki.
Za oceanem zwykły kryminalista jest świętym i co rusz dodają nowych.
Jesteśmy z ręką w nocniku po łokieć, a jeszcze się nie obudziliśmy.
"Profesor prawa na Uniwersytecie Georgetown w Stanach Zjednoczonych straciła pracę, gdyż zarzucono jej rasizm. Co takiego zrobiła prof. Sandra Sellers? W rozmowie z innym pedagogiem zwierzyła się, że jej czarnoskórzy studenci osiągają słabe wyniki w nauce."
Więzienia w norwegi takie że aż chce się popełniać przestępstwa
Żeby to była złota klatka, to zawsze pozostanie klatką z której nie możesz wyjść gdzie i kiedy ci się spodoba.
Czegoś mi tu brakuje....
A już wiem, nie ma plejstejszyn
w chinach to dwa mieszkania dla czteroosobowej rodzin
Żeby to była złota klatka, to zawsze pozostanie klatką z której nie możesz wyjść gdzie i kiedy ci się spodoba.
Skazani za "lżejsze" przestępstwa dostają swoje domki i sobie w nich mieszkają na odludziu (z resztą jak wszyscy), mogą sobie jeździć rowerem i odwiedzać innych skazanych w swoich domkach.
1/4 polaczków ma gorsze warunki w chacie i o takim materacyku z czystą pościelą może jedynie pomarzyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów