Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Austrii gdzieś tak w 2015-2016 jak trwała ta pierwsza fala "uchodźców", jakaś dziewczyna, która zajmowała się nimi w ramach Czerwonego Krzyża powiedziała głośno że tak naprawdę uchodźców jest 10-15% a reszta to normalni imigranci ekonomiczni.
Dziewuchę wyjebali z roboty, przeprosili i potem było już pełne 100% uchodźców, i przez parę ładnych nikt nie śmiał podważyć jedynej słusznej linii Unii Europejskiej ...
PS.
Jak ktoś nie wie jaka jest różnica pomiędzy "uchodźcą" czy "azylantem" a "imigrantem" to niech użyje googli
Zobaczcie, że to już jest starcie ludzi 60+ vs modzi imigranci, tak wygląda Europa, młode ciapaki vs stare dziady żyjące w innym świecie, tolerancji, multi-kulti, pomocy bla bla bla. Napchani propagandą o lekarzach, inżynierach, kobietach i dzieciach jadą do sklepu po bułki, zaparkują i nagle biegnie do nich uga buga z metalową listwą i napierdala ich po głowie, ledwo wstanie wchodzi do sklepu, a tam rahim mu mówi, że ma niczego kufar nie dotykać bo haram, a jego babę mu zmacają i naplują w twarz. Pójdzie zły na posterunek, a tam komisarz Ahmed uzna niską szkodliwość społeczną. Wróci zły do domu i napisze na facebooku o całym zajściu, zaniepokojona Aisha z centrum pomocy facebooka zawiesi mu konto i wyśle info do służb socjalnych, wstrzymają mu rentę/zawieszą w pracy. Kilka miesięcy później dowie się, że jego córkę ktoś zgwałcił, policja szuka winnych, ale nie poda ani wizerunku ani grupy etnicznej napastników, sprawa będzie umorzona. Zmęczony życiem w mieście będzie chciał się przenieść na wieś, ale okaże się, że jego mieszkanie straciło na wartości bo okolica stała się imigrancka i nikt jakoś o dziwo nie chce tam mieszkać. Zejdzie z ceny jak tylko może i wypierdoli na wieś albo do małego miasteczka. A tam jebs! otwierają mu nowy ośrodek dla "uchodźców", a przy okazji meczet i minaret, zamiast piania koguta co rano ma nawoływanie AAAaihamaldhalahal. W końcu przyjdzie czas wyborów politycznych, stary dziad pójdzie do urn i odda głos na... lewicę, bo przecież nie będzie wspierał prawicy... tych no, jak im tam... faszystów!!
W punkt!
Pustynne małpy zalewają Europę. Mordor napadł na Ukrainę.
Jeśli kultura zachodu nie przyjmie twardej strategii obronnej to za kilka pokoleń zniknie.
W końcu przyjdzie czas wyborów politycznych, stary dziad pójdzie do urn i odda głos na... lewicę, bo przecież nie będzie wspierał prawicy... tych no, jak im tam... faszystów!!
jestem starym capem juz, więc zapytam - czy mogę Cię adoptować?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów