Brak informacji gdzie zdarzenie miało miejsce
Brak informacji gdzie zdarzenie miało miejsce
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądam takie rzeczy i krew się we mnie gotuje. Jem zdrowo, chodzę na siłownię i strzelnicę. Kiedyś przyjdzie dzień, że będę mógł się za to odpłacić, tylko w formie samoobrony oczywiście. Czekam cierpliwie na ten dzień.
To weź może przeciwdziałaj bo takie Julki jak ta na filmie sprowadzają taką chołotę do Europy ale ty wolisz zgrywać rycerzyka jak już mleko się rozleje zamiast samemu wziąć za kudły i pokazać czym się tu może skończyć dla nas wszystkich.
To weź może przeciwdziałaj bo takie Julki jak ta na filmie sprowadzają taką chołotę do Europy ale ty wolisz zgrywać rycerzyka jak już mleko się rozleje zamiast samemu wziąć za kudły i pokazać czym się tu może skończyć dla nas wszystkich.
Namawiasz mnie do czegoś za co w obecnych czasach trafię do więzienia cwaniaczku. Sam to zrób zamiast bycia kąśliwym. Jakim jestem rycerzykiem pokażę, kiedy będzie to samoobrona ale widzę, że albo nie czytasz ze zrozumieniem albo nie umiesz czytac. Pozdrawiam.
[ Dodano 2024-08-03, 00:22 ]
Czemu samoobrony? Świat który się nam klaruje nie wymaga już żadnych reguł. Przy racjonalizowaniu swojego wkurwu można sporo przegapić.
W chwili obecnej grozi za to więzienie.
[ Dodano 2024-08-03, 00:23 ]
.... musisz jeszcze przyjmować czosnek w kapsułkach ... inaczej huj z tego.
Dziękuję oczywiście, że suplementuję.
[ Dodano 2024-08-03, 00:24 ]
Dostaniesz niem w brzuch od łachmyty i twoje zdrowe jedzonko i siłownia pomoże ci fhuj.
Masz prawo do takiej oceny.
W chwili obecnej grozi za to więzienie.
Nie ma tylu więzień ile jest wkurwionych ludzi. Jak więzienie będzie za słowo pedał, to będzie za późno na takie rozkminy.
Gorzej jak ta małpa wyjmie 30 centymetrowy ubogacacz żelaza w żebrach
Przecież też nie będę z gołymi rękami.
[ Dodano 2024-08-03, 00:26 ]
@: też tak kiedyś myslam, i obudziłem się na OIOMie z dodatkowymi dziurami od noża
Nie jesteśmy tacy sami.
[ Dodano 2024-08-03, 00:28 ]
Nie ma tylu więzień ile jest wkurwionych ludzi. Jak więzienie będzie za słowo pedał, to będzie za późno na takie rozkminy.
Działaj więc.
Oglądam takie rzeczy i krew się we mnie gotuje. Jem zdrowo, chodzę na siłownię i strzelnicę. Kiedyś przyjdzie dzień, że będę mógł się za to odpłacić, tylko w formie samoobrony oczywiście. Czekam cierpliwie na ten dzień.
Wstawaj zesrałeś sie
Wstawaj zesrałeś sie
Genialna riposta, chwali się elokwencję. widzę 22 posty już masz na tym portalu i każdy przepełniony jadem.
Frustrat.
[ Dodano 2024-08-03, 00:45 ]
Cierpliwości młody padawanie. już niedługo .
Zdaję sobie z tego sprawę.
[ Dodano 2024-08-03, 00:45 ]
ja nie chodzę na siłownie ale za to jestem pojebany i też czekam na taki dzień, będą o tym pisać w gazetach
Prawdopodobnie będę obok Ciebie.
siłownia ani strzelnica nie jest wyznacznikiem tego że umiesz si bić z całym szacunkiem oczywiście bo nie znam Cię osobiście
siłownia ani strzelnica nie jest wyznacznikiem tego że umiesz si bić z całym szacunkiem oczywiście bo nie znam Cię osobiście
Oczywiście, że masz rację, i z jednym i drugim. Mogę Cię uspokoić - potrafię dać w ryja, i to solidnie. Nie znaczy to oczywiście, że nie trafię na silniejszego, czy z większymi umiejętnościami. W bójkach już tak bywa, że raz lejesz, raz jesteś lany. Norma.
@: też tak kiedyś myslam, i obudziłem się na OIOMie z dodatkowymi dziurami od noża
Im mniejszy i bardziej lichy brudas tym większa szansa że ma kosę. Nie bój się trochę przeżyłem i widziałem, sam mam "kilka" blizn na mordzie/glowie/rekach/nogach. Wiejskie imprezy kiedyś to była wolnaamerykanka i masowe mordobicia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów