Brak informacji gdzie zdarzenie miało miejsce
Brak informacji gdzie zdarzenie miało miejsce
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądam takie rzeczy i krew się we mnie gotuje. Jem zdrowo, chodzę na siłownię i strzelnicę. Kiedyś przyjdzie dzień, że będę mógł się za to odpłacić, tylko w formie samoobrony oczywiście. Czekam cierpliwie na ten dzień.
Gorzej jak ta małpa wyjmie 30 centymetrowy ubogacacz żelaza w żebrach
Oglądam takie rzeczy i krew się we mnie gotuje. Jem zdrowo, chodzę na siłownię i strzelnicę. Kiedyś przyjdzie dzień, że będę mógł się za to odpłacić, tylko w formie samoobrony oczywiście. Czekam cierpliwie na ten dzień.
U nas nie ma samoobrony. Jeśli cokolwiek zrobisz, zawsze jest uczestniczenie w rozboju.
@: też tak kiedyś myslam, i obudziłem się na OIOMie z dodatkowymi dziurami od noża
I teraz nam powiedz. Czemu się z brudem bujałaś ?. Czego oczekiwałaś ?
Przyjaźni zrozumienia ?
Atencji ? Czy może chciałaś przebita przez czarną dzidę ale niestety kurwa przebili cię kosą
ja nie chodzę na siłownie ale za to jestem pojebany i też czekam na taki dzień, będą o tym pisać w gazetach
Dostaniesz niem w brzuch od łachmyty i twoje zdrowe jedzonko i siłownia pomoże ci fhuj.
Cierpliwości młody padawanie. już niedługo .
.... musisz jeszcze przyjmować czosnek w kapsułkach ... inaczej huj z tego.
Czemu samoobrony? Świat który się nam klaruje nie wymaga już żadnych reguł. Przy racjonalizowaniu swojego wkurwu można sporo przegapić.Oglądam takie rzeczy i krew się we mnie gotuje. Jem zdrowo, chodzę na siłownię i strzelnicę. Kiedyś przyjdzie dzień, że będę mógł się za to odpłacić, tylko w formie samoobrony oczywiście. Czekam cierpliwie na ten dzień.
Po czym dostaniesz 8 lat za przekroczenie granic obrony koniecznej i tyle z tej siłowni ha ha. To co się dzieje w Europie to zaplanowane działanie chyba nikt niema co do tego wątpliwości. Mam w Niemczech koleżankę, ,która jest nauczycielką- mówi, że pracuje wymagane minimum by jak najmniej z jej pracy szło na emigrantów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów