📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bukaj1203 napisał/a:
Zauważcie że tylko dotyczy to białych kobiet. Dlaczego? Otóż biała kobieta to władza i dobre geny, każdy by chciał, posiąść biała kobietę to być na równi z białymi.
No tak średnio Azjaci mają bardzo wysokie IQ i średnią są o parę pkt wyżej od europy.
Mówiąc Azjaci mam na myśli chiny japonie i Korea . Nie indie czy rosje xDDDD
A dupy też potrafią być bardzo ładne w tamtych państwach.
Niestety Żydostwo wciąż usiłuje i niszczy Europę jak sie da.
Nie warto było ich bronić za czasów wojen, trzeba było to wypędzić dawno dawno temu..
Od dłuższego czasu najwięcej chińczyków w testach ma największe IQ i troche z USA oraz Korei
theceo.in/blogs/who-has-the-highest-iq-alive-smartest-person-in-the-world
YoungHoon Kim - test z obecnego roku IQ 274
Jak ja nie na widzę czarnuchów haaaaaaaaa tfuuuuuuuu
do tych pełnych smalcu należy dodać tłuszczu.
chodzi o to żeby wymieszać społeczeństwo pozbawić zasad moralny , każdy z kazdym i inne lpgi , pokazywanie ludzi chorych psychicznie i bezdennie głupich, a wtedy beda rządzić oni, wiadomo i kim mowie
Czemu to jest zawsze białą laska i czarny chłop? Czemu nie ma np żadnej latynoski i białego chada ?
Riikko napisał/a:
kurwa noz mi sie otwiera w kieszeni jak patrze na to gowno!
Mieszkam w kraju, w ktorym było względnie normalnie jeszcze jakieś dwa lata temu. ale teraz ... w którą ulicę nie skręcisz, to albo pole namiotowe, albo noc za dnia. W robocie tez istny cyrk. Wieza Babel w pełnej krasie. Niektórzy są spoko. Dbają o siebie i jest ok, ale zdecydowana więkdzośc, to po sraniu łapy wyciera w szmaty
Na szczęście większość czarnuchów zdechnie od fentanylu
Dla mnie luz. Hak bym miał dużo siana to też bym kupił sobie czarnucha
CriSStopher napisał/a:
Na szczęście większość czarnuchów zdechnie od fentanylu
Ale w międzyczasie komuś kosę sprzeda.
takisobie2 napisał/a:
Mieszkam w kraju, w ktorym było względnie normalnie jeszcze jakieś dwa lata temu. ale teraz ... w którą ulicę nie skręcisz, to albo pole namiotowe, albo noc za dnia. W robocie tez istny cyrk. Wieza Babel w pełnej krasie. Niektórzy są spoko. Dbają o siebie i jest ok, ale zdecydowana więkdzośc, to po sraniu łapy wyciera w szmaty
Było normalnie dopóki pis nie nasprowadzał tysiące ciapatych za łapówki wizowe.
Jak takie kur.y są mądre od tych reklam, to niech TARZANA czarnego nagrają. Netflix nawet nie ryzykuje ale może jakiś od reklam będzie miał jaja i to zrobi. Bo to jedyny film w którym w którym możemy być pewni że wychowanka zwierząt dżungli gra biały. Nie jestem ekspertem ale przyznacie że mam rację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów