📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy tu tylko jest murzyn z biala pania? a gdzie inne narodowosci azjaci itp itd i bialych azjatow facetow nie ma
Riikko napisał/a:
kurwa noz mi sie otwiera w kieszeni jak patrze na to gowno!
Mi już wystarczy jak przeglądam gazetki z lidla, małpy i jeszcze jakieś kitajce na dokładkę. Ale jeszcze lepsze reklamy lidla w tv, z napisami po rusku, kurwa.
czemu zawsze jest czarnuch a nie ma czarnej baby
leonidkacap napisał/a:
Co to jest czarna baba? Czy miałeś na myśli czarną samicę?
leonidkacap napisał/a:
Nie zawsze. W reklamie Oreo masz białą kurwę z dwoma czokapikami, a stary chyba wyszedł po fajki parę lat temu.
A gdzie pedały i lesby? A gdzie LGBT+ZOO? Ktoś tu jest zacofany...
Smoluchy i matematyka... Taaa, widać, że tam jakiegoś fana fantastyki ściągnęli do robienia reklamy.
leonidkacap napisał/a:
Bo murzynki są tak brzydkie, że nawet murzyni ich nie chcą
Zauważcie że tylko dotyczy to białych kobiet. Dlaczego? Otóż biała kobieta to władza i dobre geny, każdy by chciał, posiąść biała kobietę to być na równi z białymi.
Każdy chce puknąć w kakao fajną blondi...
A jeszcze jak ma 35i centymetrów kutonga, to blondi ma mokro...
A jeszcze jak ma 35i centymetrów kutonga, to blondi ma mokro...
Bukaj1203 napisał/a:
Zauważcie że tylko dotyczy to białych kobiet. Dlaczego? Otóż biała kobieta to władza i dobre geny, każdy by chciał, posiąść biała kobietę to być na równi z białymi.
płaczę ze śmiechu
Nawet czarni nie chcą ruchać czarnych😂
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów