Dzisiaj sejm odrzucił projekt uboju rytualnego, oznacza to że szmatogłowi nie będą mogli urządzać tutaj swojego uboju Halal, a żydzi nie będą robili szechity.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Owszem, ubój zakazany, ale pewnie nie import. Mięsko z importu, produkować w PL i git.
Jedna sprawa to niepotrzebne cierpienie zwierząt a druga sprawa to wpierdalanie kultury ŻYDOWSKIEJ i MUZUŁMAŃSKIEJ do naszego prawa i naszego kraju ! Jak ktoś odnośnie tej sprawy pierdoli o pieniądzach to rzygać mi się chce.
A jak to widzi "pokrzywdzona strona"?
Jakaś durna strona
A dla ciebie wiekie piwo, bo dawno takiego banana na mordzie nie miałem jak po tym kiedy usłyszałem, że kaczyński ukarze tych co głosowali przeciw zakazowi uboju
Jakaś durna strona
A dla ciebie wiekie piwo, bo dawno takiego banana na mordzie nie miałem jak po tym kiedy usłyszałem, że kaczyński ukarze tych co głosowali przeciw zakazowi uboju
Normalne głosowanie- Wydawałoby się nic nadzwyczajnego. Widać natomiast ilu mośków realnie zasiada w polskim Sejmie, bo trzeba mieć chyba jakiś wyższy interes w tym, by nalegać na "niehumanitarną" metodę uboju zwierząt.
[x]LOW [_]MED [_]HIGH
Czyli, że kurwa co?!
Nie mogę zgodnie z rodzinną tradycją pomiędzy lipcem i sierpniem przy użyciu miecza półtoraręcznego ubić rytualnie szmatogłowego?!!!!
Co za kurwa kraj... nie o taką Polskę walczyli moi dziadowie...
Nie mogę zgodnie z rodzinną tradycją pomiędzy lipcem i sierpniem przy użyciu miecza półtoraręcznego ubić rytualnie szmatogłowego?!!!!
Co za kurwa kraj... nie o taką Polskę walczyli moi dziadowie...
orzeszq napisał/a:
Jednego jestem pewniem aborcja powinna być legalna. Dlaczego? Bo jeżeli matka nie chce dziecka bądz nie ma warunków na wychowywanie go, bądz wie, ze jego ojciec jest kretynem etc.
Chyba Ci się tematy pojebały
No tak, chuj z tym, że ludzie stracą pracę, że rolnicy stracą jakąś część dochodów, ważne, żeby biedne zwierzątka nie cierpiały.
Kolejna głupota. To żadne wprowadzanie kultury szmatogłowych dla nas, a zwykły biznes. Zakaz ten spowoduje spadek cen bydła o jakieś 40% oraz przeniesienie się firm (miejsc pracy) do niemiec i czech. Zajebiście kurwa popierdoleńcy, zajebiście. Prawda że lepiej jak zarabiają niemcy jak my?
Generalnie te zwierzęta i tak zostaną zabite tylko w innym kraju i żaden polski rolnik ani przedsiębiorca na tym nie zarobi. Ponadto szereg ludzi straci pracę. Sami wyeliminowaliśmy swój eksport na rynki muzułmanów i żydów. Zwierząt to jednak nie uratuje.
@welbik
Tak jak napisałeś - te same krówki pojadą do krajów gdzie można je niehumanitarnie zabijać i tam zostaną zabite. Sam lubię zwierzęta, zawsze jakieś w domu miałem, ale stawianie interesu zwierząt ponad interes ludzi jest słabe.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Tak jak napisałeś - te same krówki pojadą do krajów gdzie można je niehumanitarnie zabijać i tam zostaną zabite. Sam lubię zwierzęta, zawsze jakieś w domu miałem, ale stawianie interesu zwierząt ponad interes ludzi jest słabe.
Masa ludzi straci pracę? Do tej pory był zakaz. Kto miał stracić to stracił pół roku temu, nie dziś - a jakoś ich płaczu i obrony tych już zwolnionych nie słychać.
Już teraz wywożone są opasy za granicę i tam ubijane dla ciapatów, a w Polsce w mięsnych jak zwykle pozostanie chabanina z wyeksploatowanych 6- 10 letnich krów mlecznych. To był dobry biznes, a tak pozbyliśmy się zajebistych pieniędzy, nic tylko czekać na nowy podatek w ramach rekompensaty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów