Dzisiaj sejm odrzucił projekt uboju rytualnego, oznacza to że szmatogłowi nie będą mogli urządzać tutaj swojego uboju Halal, a żydzi nie będą robili szechity.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
i bardzo dobrze, niech wiedzą ze to nie miejsce dla nich
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Rolnicy będą płakać z powodu spadku cen miesa na rynku a handlowcy stracą około 30% klientów bo nasze mięso szło do krajów szmatogłowych i jarmułkowych.
jebać jebaków,tak tylko chciałem się dołączyć do dyskusji
podoba mi się decyzja rządu w tej sprawie
Pierwszy raz w życiu byłem za PISem, który się tej ustawie sprzeciwił.
Kolejny etap pogrążania Polskiej gospodarki przez PO, zdajecie sobie sprawę ile firm upadnie z tego powodu? ile ludzi pójdzie na bruk? a żydzi i ciapaci i tak będą mogli to robić bo w tym lewackim państwie są ponad prawem czyli to uderzy w Polaków.
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
- logikatory na facebooku
I bardzo dobrze, niech spierdalają
"Ubój rytualny zakazany"
Idź kurwa pisać tytuły w fakcie
Idź kurwa pisać tytuły w fakcie
żal biednych zwierząt, nie będą miały u nas co jeść
@up PO nie była za odrzuceniem tego projektu. Nie wszystko z co się dzieje w Polsce złego to wina PO, nie bronie ich, ale nawet "złych" nie można o wszystko oskarżać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów