W Calais to już chyba normalka, szkoda mi tylko tych ludzi którzy muszą mieszkać niedaleko tego bydła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinniśmy zaproponować pomoc że w 12h od przyjazdu jesteśmy w stanie zrobić tam porządek.
Popraw tytuł tematu, bo to banda jebanych imigrantów, a nie żadni "uchodźcy"...
Ciągle się zastanawiam... na co oni kurwą liczą
Gimelord napisał/a:
W Calais to już chyba normalka, szkoda mi tylko tych ludzi którzy muszą mieszkać niedaleko tego bydła.
Szkoda Ci tych ludzi?? Kurwa skrzykneli by się i zrobili z tym jebanym bydłem porządek, ale to są jebane pizdy, nieudacznicy kurwa, wstyd na cały świat robią i dalej te obsrańce latają tam i robią co chcą, kurwa jakby to był jakiś zapomniany region... I pomyśleć, że te cwele francuzkie rządzą Europą... Tchórze jebane, ciągną tradycje.
Jak jest taki problem z doliczeniem się ich i identyfikacją to po co w ogóle zwalniać? Szybko by się nauczyli że po jezdni się nie chodzi
wycieraczki pizda i chuj...
Imigranci w - nomen omen - Kale.
Jeszcze trochę i kiedyś ktoś się naprawdę wkurwi, wyłączy światła, zrobi redukcję biegu i naciśnie gaz. Naprawdę tak się to kiedyś skończy.
Nie myl bydła z robactwem!bydło(prócz tego stadionowego)nikomu nie szkodzi.
Jak czytam wasze teksty to cieszę się że jestem polakiem a nie jakąś francuską pizdą. A co do imigranta czy uchodźcy to jeden chuj, czarny to czarny ma wypierdalać z europy do swojej chaty z gówna
Juz widze te wasze zalosne napinanie, skrzykiwanie sie. Tam są ich tysiące i są zdesperowani, nawet jesli francuzi by ich wyłapali to co potem? A tak decydenci liczą chyba, że może imigranci sami jakoś się przedostaną do UK i problem sam się rozwiąże.
To jest jawne naruszenie drogowe.Podchodzi pod katastrofę lądową.Szkoda,że ja ich nie mijam po drodzę.A kurwa narobił bym im szkód jebanym brudasom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów