Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Znając wrażliwość tutejszych komentatorów uściślam. Psa-skurwysyna.
Uciekający typ to chory panikarz, który mógł w każdej chwili przerwać te wygłupy stając przed psem, a nie uciekając i zapewne jeszcze kwicząc jak świnia.
A pies pewnie się zgubił, bo ma obrożę, można było go złapać i pogłaskać, a nie odstawiać cyrk w roli głównej z hamburgerową małpą i amstafem.
Wystarczy mieć chociaż blade pojęcie o psach żeby widzieć że pies NIE JEST AGRESYWNY, tylko chce się bawić - tak jak pies się bawi z właścicielem ciągnąc linkę, ringo, szmatę czy cokolwiek innego.
Uciekający typ to chory panikarz, który mógł w każdej chwili przerwać te wygłupy stając przed psem, a nie uciekając i zapewne jeszcze kwicząc jak świnia.
A pies pewnie się zgubił, bo ma obrożę, można było go złapać i pogłaskać, a nie odstawiać cyrk w roli głównej z hamburgerową małpą i amstafem.
Co ty kurwa pierdolisz mongole!
Pies do strzału radykałem między oczy i tyle a nie zabawa!
Burek waży w przedziale 18-25kg ... Gość zrobił sobie więcej krzywdy przez te fikołki niż dając się ugryźć, złapać burka i jebnąć o asfalt ...
Z filmów tutaj wynika że psa możesz napierdzielać ile wlezie i to cholerstwo nie puści a jeszcze bardziej zaciska. Był film jak gość psa poddusił, wkurwiony pies zużywa dużo tlenu więc łatwo go doprowadzić do omdlenia. Ja bym go przejechał, może nie swoim autem bo niskie ale taką mini terenówką piesek by tylko chrupnął.
Wystarczy mieć chociaż blade pojęcie o psach żeby widzieć że pies NIE JEST AGRESYWNY, tylko chce się bawić - tak jak pies się bawi z właścicielem ciągnąc linkę, ringo, szmatę czy cokolwiek innego.
TO jest akuratna zabaweczka dla tego typu zwierzątka do zabawy:
Wprawdzie tylko raz można zabawić takiego piesia, ale całkiem skutecznie.
Ja bym go przejechał, może nie swoim autem bo niskie ale taką mini terenówką piesek by tylko chrupnął.
Fajnie by mu oczy wyskoczyły z głowy a kiszki z dupska.
"Psotna Cipka" - ile smalcu by wyszło z tego Burka?
Myślę, że z 3 litrowe słoiki by wyszły. A resztę truchła do restauracji chińskiej albo wietnamskiej.
I żadna łajza nie rozjechała skurwysyna?
Znając wrażliwość tutejszych komentatorów uściślam. Psa-skurwysyna.
Przecież ten pies mu nawet nic nie robi xD cipa bo jesteś ty np albo ten chłop z filmiku xD
Co ty kurwa pierdolisz mongole!
Pies do strzału radykałem między oczy i tyle a nie zabawa!
XDDDDDD twój stary matce tak mówił ja cię zobaczył
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów